mar. mart. 31st, 2020

Huawei Mate 30 Pro – cum sa instalezi Google Play Store si aplicatiile tale preferate

Mate 30 Pro este un telefon excelent. Pe langa pretul sau destul de ridicat, principalul sau defect este oferit de absenta serviciilor Google care sunt atat de folosite in Europa. Insa, exista o solutie la aceasta problema pe care o vom prezenta in cele ce urmeaza.

Huawei Mate 30 Pro vine cu o problema, absenta serviciilor Google, absenta care este o consecinta directa a embargoului impus de guvernul american. Alternativa Huawei Mobile Services nu este pe placul utilizatorilor.

Aceasta metoda, care consta in instalarea Play Store si aplicatiilor Google nu este una oficiala, vine cu riscuri de securitate, mai ales in ceea ce priveste protectia datelor personale continute in memoria telefonului.

Cum sa instalezi si sa deblochezi aplicatiile Google pe Huawei Mate 30 Pro

  1. Intai si intai trebuie sa descarci pak-ul pe un PC (Mac, Linux sau Windows). Acceseazahttps://drive.google.com/file/d/1rGHkfdiyxrPlWXzWNDZVo5O55vpSOU4T/view si vei avea acces la o arhiva denumita GMS.zip gazduita pe Google Drive. Descarc-o pe computerul tau si dezarhiveaza fisierul. Vei obtine un dosar denumit Google si un fisier denumit Huawei.zip.
  2. Odata fisierele dezarhivate, trebuie sa le copiezi pe un suport de stocare externa accesibil de pe smartphone. Poate fi vorba despre un stick USB (type C) sau un card de memorie in formatul Nano Memory (NM card). Plaseaza fisierele in dosarul radacina al suportului de date. De notat este ca nu poti realiza aceasta procedura din memoria interna a telefonului.
  3. Pentru a accesa diferitele fisiere, mergi la aplicatia Files preinstalata pe EMUI, selecteaza Memory Card pentru a regasi fisierul si dosarul copiate precedent. Deschide dosarul Google. Si instaleaza, una cate una, cele sase aplicatii prezente.
  4. Ordinea nu conteaza. Insa nu uita niciuna deoarece unele APK nu sunt aplicatii ci componente tehnologice (librarii partajate) care sunt folosite de Play Store  si aplicatiile curente. Vei descoperi astfel doua noi incoane, Google Play Store si Google Contact. Daca vei incerca sa deschizi Play Store acum, aplicatia se va inchide imediat.
  5. Deschide din nou gestionarul de fisiere si revino la fisierele plasate pe suportul extern. Selecteaza arhiva Huawei.zip. In meniul contextual din partea de jos a ecranului selecteaza More pentru a deschide o fereastra. Selecteaza Extrage si In repertoriul curent. Paraseste aplicatia si reporneste telefonul. Cand telefonul este din nou pornit vei putea deschide fara probleme Play Store (fara sa se inchida imediat). Poti introduce astfel parola si numele de utilizator si sa instalezi aplicatiile dorite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *