Dum. iul. 12th, 2020

Actorul Hagen Mills își împușcă partenera și se sinucide

Tânărul de 29 de ani a fost cel mai cunoscut pentru aparițiile sale în cele patru sezoane din serialul „Baskets”. Femeia se află în spital în condiții stabile, dar nu are pusă viața în pericol.
Actorul american Hagen Mills s-a sinucis după ce și-a împușcat partenera. Potrivit rapoartelor autorităților, corpul fără viață al actorului de 29 de ani, cel mai cunoscut pentru aparițiile sale în cele patru sezoane din seria Baskets, a fost găsit de poliție, în urma raportării unei împușcături în Mayfield, Kentucky.
Conform reconstituirilor apărute în presa americană, agenții au susținut că Mills a ajuns luni la mama partenerei sale Erica Price, unde femeia se afla cu fiica lor de 4 ani.
După ce a intrat în casă, actorul Hagen Mills ar fi tras, rănindu-și partenera, apoi a întors arma asupra lui și s-a sinuucis cu o lovitură la cap. Din fericire, rănile partenerei nu au fost fatale, iar femeia se află în spital în condiții stabile, dar care nu ar pune viața în pericol.

Mama și fiica doamnei Price au fost la domiciliu în timpul împușcăturii, dar nu au fost rănite.

Poliția a spus că motivul lui Mills este necunoscut, dar a confirmat că incidentul este tratat ca o tentativă de omor – sinucidere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *