Dum. iul. 12th, 2020

Aniversarea reginei Elizabeth a-II-a – ce cadou romantic primeste in fiecare an de la printul Philip?

Pe data de 21 aprilie regina Elizabeth a-II-a a implinit onorabila varsta de 94 de ani. In fiecare an, printul Philip obisnuieste sa ii ofere un cadou romantic. O rutina bulversata in acest an din pacate de pandemia cu coronavirus, datorita masurilor restrictive luate pentru a evita propagara Covid-19.

Dupa aproape 73 de ani de casatorie, printul Filip si regina Elizabeth a-II-a sunt la fel de romantici, se iubesc ca la inceput. Cuplul pastreaza un obicei reinnoit an de an : cu ocazia aniversarii reginei, printul ii ofera un buchet imens de flori. Marti, 21 aprilie, regina si-a sarbatorit ziua de nastere intr-un context mai special.

Pentru a lupta impotriva propagarii coronavirusului, britanicii sunt izolati in case si monarhii nu fac exceptie de la regula. Din anturajul reginei, fiul sau, printul Charles, a fost singurul contaminat. Boris Johnson, primul ministru al Angliei, a fost si el afectat de coronavirus. Data fiind varsta inaintata, Elizabeth a II-a face parte din persoanele care prezinta un risc mai ridicat de contaminare. I s-a recomandat sa ramana in izolare si sa respecte distantarea sociala, deoarece aceste lucruri sunt primordiale.

Regina adora florile. Anul acesta, printul Philip a intampinat unele greutati in perpetuarea traditiei romantice pe care el insusi a inceput-o, traditionalul buchet de flori. Surse sustin ca altcineva va livra acest buchet de flori in locul sau, altcineva il va alege. Regina a iubit intotdeauna florile de culoare alba.

Conform Ingrid Seward de la Majesty Magazine, regina nu este foarte contrariata din cauza faptului ca este nevoita sa isi serbeze aniversarea cu numarul 94 departe de cei dragi. A declarat ea insasi intr-o zi ca exista atatea abiversari si evenimente de sarbatorit in cadrul familiei sale incat pe viitor cu siguranta nu se va plictisi atunci cand restrictiile vor fi ridicate. Cu siguranta va sarbatori impreuna cu personalul sau deoarece alte persoane nu are momentan in preajma.

An de an, Elizabeth a-II-a avea obiceiul sa isi sarbatoreasca ziua de nastere in mod traditional, cu salve de tun care sunt trase in onoarea sa, cu o multime de steaguri si cu intreaga familie regala alaturi de ea. Dar, de data aceasta, curtea palatului Buckingham va fi mai goala ca oricand deoarece regina va sarbatori in cea mai mare discretie din cauza pandemiei cu coronavirus. In plus, regina a declarat ca in contextul actual, salvee de tun i se par cam nepotrivite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *