Dum. iul. 12th, 2020

Cântărețul de operă Plácido Domingo internat în Mexic cu coronavirus

Legendarul cântăreț de operă, Placido Domingo, a fost internat în Acapulco, Mexic, cu complicații legate de coronavirus, potrivit purtătorului de cuvânt.

 

„Se descurcă bine și răspunde la tratament”, a declarat purtătorul de cuvânt al lui Domingo într-o declarație pentru CNN.
Domingo a anunțat pe pagina sa de Facebook, săptămâna trecută, că a primit rezultatele pozitive pentru boală. El și-a încurajat fanii să se spele pe mâini și să respecte liniile directoare și reglementările pe care administrațiile locale le-au pus în aplicare.
„Împreună putem combate acest virus și să oprim actuala criză mondială, astfel încât să ne putem reveni la viața noastră zilnică normală, foarte curând”, a scris Domingo.
Tenorul spaniol de 79 de ani și-a dat demisia din funcția de director general al Operei din Los Angeles anul trecut, după ce a fost acuzat de hărțuire sexuală.

În timp ce Domingo a negat toate acuzațiile, ancheta independentă a Operei din Los Angeles cu privire la 10 acuzații de hărțuire sexuală de către Domingo a fost considerată credibilă la începutul acestei luni.

Domingo joins a growing list of celebrities that have tested positive for coronavirus, including Idris Elba, Tom Hanks and his wife Rita Wilson, singer-songwriter John Prine, Kevin Durant and Daniel Dae Kim.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *