sâm. iul. 11th, 2020

Ce castel american poate fi perfect pentru Harry și Meghan?

Cuplu regal caută casa de vis. Acum, când Harry și Meghan s-au distanțat de familia regală, cei doi îndrăgostiți nu mai vor să locuiască doar în cabana lor Frogmore din Windsor, în sudul Angliei.

Cuplul intenționează să-și împartă timpul între Marea Britanie și America de Nord. „Acest echilibru geografic ne va permite să creștem fiul nostru în tradiția regală pe care a cunoscut-o de la nașterea sa, asigurând în același timp familiei noastre posibilitatea de a se concentra asupra următorului capitol, care va include lansarea noii noastre entități caritabile” , au spus în ianuarie, ziua în care și-au oficializat independența.

Cine spune America de Nord spune și Canada, unde Harry și Meghan s-au stabilit în ianuarie, dar și Statele Unite, unde plănuiau să creeze o nouă fundație. Tânărul cuplu speră, de asemenea, ca într-o bună zi să se stabilească peste Atlantic, unde actrița s-a născut acum 38 de ani (exact în Los Angeles). Dar un „detaliu” care nu este atât de banal  blochează proiectul imobiliar: Donald Trump, cu care Meghan Markle ar avea o dispută politică, este președinte. Și atâta timp cât afaceristul american conduce Statele Unite, tânăra a jurat că nu va locui acolo.

În așteptarea unei eventuale schimbări de președinte, cuplul ar putea fi sedus de o proprietate adecvată statutului lor de duce și ducesă. Situat în Portland, statul Oregon, situat la nord de California natală a lui Meghan, un castel medieval de peste 1200 m² este de vânzare pentru suma de 3,9 milioane de dolari (3,4 milioane de euro). „Castelul Blackberry, foto, este un loc ideal pentru Harry, care este încă un prinț și moștenitor al tronului britanic, reamintește platforma Top Ten Deals Real Estate. Și nu este rău localizat pentru filmările lui Meghan la Hollywood sau pentru deplasările în Canada”.

Site-ul face chiar o sugestie pentru soții de Sussex, cumpărați și apoi închiriați castelul cu 2.000 de dolari (1.760 de euro) pe noapte pe Airbnb, așa cum au făcut actualii proprietari, acum separați.

Dacă din exterior, acest castel în stil francez, pus la vânzare de rețeaua imobiliară internațională Christie, evocă vag o reședință medievală, în interior, este exact opusul. Are toate caracteristicile unei proprietăți luxoase din secolul XXI: o cramă, o sală de sport, un cinema home sau un bar. Chiar și una dintre turlele, care de obicei sunt lăsate puțin neglijate, a fost transformată într-o bibliotecă cu multe cărți.

Fructul mai multor ani de muncă, nu le-a permis actualilor proprietari, un cuplu rus, să vândă castelul la prețul dorit. În urmă cu cinci ani, l-au introdus pe piață la prețul de aproape două ori mai mare: 7,2 milioane de dolari (6,3 milioane de euro).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *