MondenUltimele articole

Chrissy Teigen, gravidă, spitalizată pentru sângerări excesive

Chrissy Teigen, care este însărcinată cu cel de-al treilea bebeluș al lui John Legend, a postat pe rețelele de socializare  o actualizare a stării sale de sănătate după sângerări „foarte suspecte”. 

Chrissy Teigen se odihnește în spital după ce a avut sângerări „foarte serioase”.

Autoarea Cravings, care este însărcinată cu cel de-al treilea copil al ei și soțul John Legend, a postat duminică, 27 septembrie, pe rețelele de socializare, o actualizare a stării sale de sănătate și a băiețelului ei. „Deci, știm cu toții că sunt în repaus la pat de câteva săptămâni”, a început tânăra de 34 de ani. „Și asta e că trebuie o odihnă la pat super serioasă, mă ridic pentru a face pipi repede și gata. Aș face baie de două ori pe săptămână, fără să fac duș.”

„Sângeram mereu, mereu”, a continuat Chrissy. „Sunt cam la jumătatea sarcinii și sângele curge de o lună … poate puțin mai puțin de o lună. Dar vorbesc mai mult decât menstruația voastră, fetelor, dar cu siguranță nu observăm. Mulți oameni observă și de obicei este bine. Al meu a fost mult. „

Chrissy, care este și mama lui Luna, în vârstă de 4 ani, și Miles, în vârstă de 2 ani, a explicat în continuare că de fiecare dată când va merge la baie, va fi sânge.

„Este atât de ciudat pentru că mă simt foarte bine”, a spus Chrissy. „De obicei sunt cea mai fericită însărcinată, în ceea ce privește starea de spirit. Mă simt mai fericită decât dacă nu sunt însărcinată. De aceea mi-e atât de greu să mă împac cu asta. Astăzi a fost momentul în care nu a încetat niciodată sângerarea.”

Chrissy a continuat să-i îndemne pe medici pe rețelele de socializare să nu mai încerce să o diagnosticheze. „Trebuie să aveți încredere în mine că am doctori foarte buni care știu ce fac, care știu întreaga poveste”, a spus ea. „Există atât de mult de spus, mai mult decât vă puteți imagina vreodată. Îmi împărtășesc multe, dar nu absolut totul. Deci, credeți-mă când spun că știu și vreau doar să păstrez lucrurile atât de simple pentru voi.”

Chrissy a spus că bebelușul „nu a avut cele mai mari șanse” chiar de la începutul sarcinii. Acum, încearcă să se asigure că bebelușul are „mult lichid în jurul său”, în timp ce Chrissy se odihnește cât mai mult posibil.

Related posts
SănătateUltimele articole

Deodorant, alimentatie, haine – greseli de evitat impotriva transpiratiei

Areole, mirosuri neplacute…chiar daca transpiratia este un fenomen cat se poate de normal, nu…
Read more
SănătateUltimele articole

Transplantul mi-a dat opt ani în plus de viață

Când Brian Keeley era în terapie intensivă după ce a suferit un atac de cord brusc, soției sale…
Read more
MondenUltimele articole

Sir Elton John: Turneul din Marea Britanie și Europa a fost amânat pentru 2023

Sir Elton John și-a amânat viitorul turneu din Marea Britanie și Europa 2021 până în 2023, din…
Read more
Newsletter
Become a Trendsetter
Sign up for Davenport’s Daily Digest and get the best of Davenport, tailored for you.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *