Dum. iul. 12th, 2020

Divort la Hollywood. Megan Fox si Brian Austin Green s-au despartit

megan fox

Brian Austin Green si Megan Fox se despart dupa mai bine de 10 ani de casnicie. Separarea lor este deja oficiala. Cei doi s-au mai despartit o data, in 2015, insa au reusit sa depaseasca problemele.

Se pare ca relatia dintre Brian Austin Green si Megan Fox a ajuns intr-un punct mort, cei doi au decis recent sa se desparta definitiv. Cei doi au trei fii impreuna, pe Bodhi, Noah si Journey.

Deja in 2015, dupa cinci ani de casnicie si la peste 10 ani de la prima lor intalnire, cuplul anunta divortul din cauza unor diferente « ireconciliabile ». Cu alte cuvinte, cei doi nu reuseau sa se imparta intre viata de familie si munca. Atunci cand Megan se afla la filmari, in strainatate in special, Brian era cel care se ocupa de copii, nu apelau la ajutorul dadacelor. O situatie care in cele din urma a provocat tensiuni de nesuportat in casnicie.

O impacare si un al treilea copil. Insa, la doar cateva luni de la anuntul acestei despartiri, Megan a anuntat ca este insarcinata cu al treilea copil, tatal fiind nimeni altul decat Brian Austin Green. Cuplul a decis sa se impace si a anulat procedura de divort aflata in curs.

Vor sa ramana prieteni. Actrita si-a dat seama in timpul unor filmari in strainatate ca a inceput sa nu se mai simta ea insasi si ca se placea mai mult in momentele in care se afla departe de casa si de Brian. De aceea, cuplul a luat decizia de a se desparti definitiv insa tin sa ramana prieteni de dragul copiilor, sa ii tina departe de tensiuni. Brian a declarat ca intentioneaza sa isi petreaca in continuare vacantele impreuna cu cei trei copii si Megan si sa se concentreze asupra educatiei celor mici. A mai declarat ca Megan a fost timp de 15 ani cea mai buna prietena a sa si ca nu isi doreste sub nicio forma sa piarda acest lucru.

Dupa ce au aparut in mediul online mai multe poze cu Megan Fox si cu rapperul Machine Gun Kelly – cei doi fiind colegi de distributie pentru filmul Midnight in the Switchgrass – Green a declarat ca cei doi sunt momentan « doar prieteni ». Megan Fox, de 33 de ani si Brian Austin Green s-au cunoscut in 2004 si s-au logodit in 2006, s-au despartit in anul 2009 insa s-au casatorit in cele din urma in 2010 in Hawaii. Au avut parte de o relatie tumultoasa, cu multe despartiri si impacari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *