Dua Lipa lansează noul album ‘Future Nostalgia’

Dua Lipa a lansat un nou album care s-ar putea să-ți explodeze mintea, să te înnebunească.

 

„Future Nostalgia”, cel de-al doilea album de studio al star-ului englez, a fost lansat vineri.
„Mulțumesc tuturor prietenilor vechi și noi, pentru a iubi, a fi fericit și a păstra o inimă deschisă. Bine ați venit la Future Nostalgia”, a scris ea vineri pe twitter.

Albumul conține 11 piese, inclusiv „Don’t Start Now”, care a fost lansat în noiembrie.
Cântăreața a intrat pe Instagram, în decembrie, pentru a anunța titlul albumului cu o postare obraznică, care arată un tatuaj pe braț cu numele albumului. A lucrat la acest album încă din primăvara trecută.
Melodiile, care sunt un mix de discotecă și pop al anilor ’80, ne aduc în experiențele lui Lipa, cu bătăi de inimă, dragoste nouă și prietenii de lungă durată.

„Este o linie fină, așa că am vrut să aduc ceva care amintește de copilăria mea și, în același timp, să o fac cu adevărat actuală”, a spus ea pentru Apple Music.
„Îmi amintesc că am ascultat melodii ale lui Moloko și Jamiroquai, ceea ce te-ar face să vrei să dansezi indiferent de ce oră a zilei este. Am vrut să recreez acest sentiment.”
„Future Nostalgia 2020” a fost lansat pe 26 aprilie la Madrid, dar, din cauza pandemiei globale de coronavirus, aceasta a fost mutată în 2021.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *