MondenUltimele articole

Eva Herzigova: ”M-am îndrăgostit de Torino și acum caut o casă aici”

Eva Herzigova locuiește împreună cu soțul ei Gregorio și cei trei copii ai lor între Londra și Milano, dar pandemia a fost petrecut pe dealurile din Torino, împreună cu întreaga familie.

„După un weekend în Varigotti am mers la Torino să o salut pe soacra mea (Cornelia Marsiaj), decretul de pandemie a fost emis și am rămas aici. Copiii au trăit această experiență aproape ca o vacanță, răsfățați de bunica lor.

Am făcut pe „profesoara” urmându-i în temele lor, în ciuda dificultăților cu wifi-ul care funcționa și nu. Era plăcut, înconjurat de verdeață, să te plimbi în grădină. Deși timp de câteva zile am fost copleșiți de un tsunami de anxietate.

Când primul meu copil, George (12 ani), care studiază la Londra, s-a îmbolnăvit, nu l-am putut contacta telefonic, ne temeam că este coronavirus. Sotul meu a zburat imediat la el. Din fericire, a fost negativ. Am primit raportul de ziua mea. Cel mai frumos cadou! Și în cele din urmă ne-am reunit. Sunt o mamă temătoare, copiii mei sunt în prim plan», spune supermodelul ceh, în vârstă de 47 de ani.

Citește și  Activiștii acuză China pentru utilizarea fierei de urs în medicină

„Aici caut o fermă, poate din anii 1700, puțin în stil francez, cu un teren drăguț pentru a crește grădina de legume. Așa cum am făcut în țara mea ca fată. Îmi place să miroasă natura, să culeg visine din copac, să pregătesc gemuri. Dar îmi place și orașul, am câteva soluții la câțiva kilometri. Covid -19 m-a făcut să redescoperesc mai multe ritmuri umane și valorile simple pe care le aveam de copil.

Întrebată dacă pe timpul izolării a ieșit în oras, Eva Herzigova a răspuns: ”Cum să nu? La Carrefour m-au recunoscut și cu o mască. Dar pasiunea mea este brutarul Perino, în Via Cavour, unde face o focaccia ligurică nebună, iar apoi taralloni, pâinea de secară … divină. Sunt lacomă, dieta este un sacrificiu pentru mine. În cel mai scurt timp, voi vizita Fundația Sandretto, galeriile de artă și muzeele „.

Citește și  „Robert de Niro este cel mai bun sărutator” opinia fermă a lui Sharon Stone

Raportul cu moda s-a schimbat pentru Eva Herzigova?

„Da. Prea multe chestii, prea multe colecții, cine are nevoie de atât? Am ajuns la Torino cu un troler și m-am distrat de minune două luni: două perechi de pantaloni, două cămăși albe pentru bărbați, una de Ralph Lauren, cealaltă de Armani. Favoritele mele. Îl admir foarte mult pe domnul Armani, are o eleganță moale, meticuloasă, esențială. În jachetă și tricou, este de o modernitate unică. Am făcut o ședință foto la casa lui înainte de pandemie, cu hainele din arhiva lui, pentru Sunday Times Style, a fost frumos. Înveți mereu o mie de lucruri de la el”.

Citește și  Sfaturi oferite de Flexform pentru alegerea mobilierului de exterior confortabil si rezistent

Ți-e frică de bătrânețe?

”Nu. Nu mi-am construit cariera pe frumusețea care trece în timp. Din fericire, moda este acum ca un curcubeu, include toate nuanțele feminine, cu vârste diferite. Fac parte din una dintre aceste nuanțe. Deși acum lucrez foarte rar, pentru Coperta din Vogue Arabia, auto-produsă în timpul carantinei de la Torino, tocmai a apărut. Cu ajutorul soțului meu care a făcut fotografii cu iPhone. Am purtat haine găsite într-o cutie. Am folosit și o parte din ele în emisiunea Amfar din 1 mai, difuzată pe YouTube. Și culeg materiale fotografice pentru a scrie o carte despre viața mea”.

La Stampa

Related posts
SănătateUltimele articole

Deodorant, alimentatie, haine – greseli de evitat impotriva transpiratiei

Areole, mirosuri neplacute…chiar daca transpiratia este un fenomen cat se poate de normal, nu…
Read more
SănătateUltimele articole

Transplantul mi-a dat opt ani în plus de viață

Când Brian Keeley era în terapie intensivă după ce a suferit un atac de cord brusc, soției sale…
Read more
MondenUltimele articole

Sir Elton John: Turneul din Marea Britanie și Europa a fost amânat pentru 2023

Sir Elton John și-a amânat viitorul turneu din Marea Britanie și Europa 2021 până în 2023, din…
Read more
Newsletter
Become a Trendsetter
Sign up for Davenport’s Daily Digest and get the best of Davenport, tailored for you.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *