MondenUltimele articole

Evadează din carantină și fuge 3.000 km cu mașina din Spania până la Copenhaga

Pione Sisto, cel mai înalt jucător al Celta Vigo, în vârstă de 26 de ani, nu a rezistat izolării în Galicia și a fugit singur în Danemarca, fără să anunțe clubul.

Aproape 3.000 de kilometri cu mașina, pe drumurile unei Europe pustii, pentru a scăpa de Vigo și a se întoarce la Copenhaga. Este povestea incredibilă a lui Pione Sisto, un atacant al clubului spaniol Celta Vigo, în vârstă de 26 de ani, care nu a ținut pasul cu carantina din Galicia și a decis să se întoarcă în Danemarca fără să spună nimic clubului.

Citește și  Ana Bogdan a fost testată pozitiv cu coronavirus

Pione Sisto este un mix de țări și continente. S-a născut în Uganda din părinți din Sudanul de Sud, dar la două luni era deja în Danemarca, unde a emigrat împreună cu familia. Și acolo a început să joace, până a ajuns la Midtjylland, un club danez atent la talentele africane. Din 2014, Pione Sisto a luat cetățenia țării scandinave și a strâns deja peste 20 de prezențe cu echipa națională.

Doi ani mai târziu a venit oferta de la Celta Vigo în La Liga. Este marea ocazie, dar problemele coronavirusului explodează ceea ce schimbă viața tuturor, cu atât mai mult în Spania unde se răspândește infecția. Atacantul nu poate rezista la izolarea voluntară și decide să fugă. Nu o poate face cu avionul din cauza restricțiilor de zbor. Apoi într-un moment de disperare se urcă în mașină și pleacă în jumătate de Europă, singur, pentru a se întoarce la familia sa.

Citește și  Ziuă delicată pentru Harry și Meghan: zbor privat și vilă cu 12 băi

Managerii clubului spaniol îl sună, dar nu răspunde. Sunt atât de îngrijorați încât merg la el acasă pentru a afla ce s-a întâmplat. O găsesc goală. Pione este deja la Copenhaga. Managerii clubului sunt enervati de nerespectarea comunicării și de exemplul rău dat prin evitarea carantinei.

Citește și  Supa phô, bulionul binefacator al iernii

În urmă cu un an, jucătorul fusese amendat pentru că, timp de trei săptămâni, continuase să mănânce doar fructe, nu o dietă propice unui sportiv. De această dată măsurile vor fi și mai stricte. Problema este cu siguranță mai serioasă.

Related posts
MondenUltimele articole

A încetat din viaţă, la 41 de ani, designerul Virgil Abloh

Star al generaţiei milennials şi rege al streetwear-ului de lux, designerul american Virgil Abloh…
Read more
MondenUltimele articole

Tezaur de topoare din Epoca Bronzului la Hertfordshire, găsit de o fată cu detector

O fată de 13 ani a descoperit un tezaur de topoare din epoca bronzului, în a treia ei excursie de…
Read more
MondenUltimele articole

Kim Kardashian a finanțat repatrierea unei echipe de fotbal afgane care fugea de talibani

Vedeta americană de reality TV s-a oferit să ajute femeile afgane din echipa națională de fotbal…
Read more
Newsletter
Become a Trendsetter
Sign up for Davenport’s Daily Digest and get the best of Davenport, tailored for you.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *