MondenUltimele articole

Joe Biden: care este meseria sotiei sale Jill?

Jill Biden exerseaza de mai multi ani deja o meserie care o pasioneaza enorm si la care nu va renunta prea curand chiar daca a devenit Prima Doamna in urma alegerii presedinte a sotului sau.

Pe data de 20 ianuarie 2021 va deveni in mod oficial Prima Dama a Statelor Unite ale Americii. Jill Biden este impreuna cu Joe Biden, ales presedintele cu numarul 46 al Statelor Unite ale Americii, din anul 1975. Spre deosebire de sotul sau, Jill nu are nicio legatura cu lumea politica: Jill preda limba engleza la o universitate, in special imigrantilor si refugiatilor.

Inainte de a se pregati sa o succeada pe Melanie Trump, Jill Biden a traversat mai multe etape. In 1969 obtine bacalaureatul dupa care decide sa isi continue studiile in domeniul Comertului, pasionata fiind de moda. Insa, la scurt timp realizeaza ca aceasta filiera nu ii corespunde si decide, impreuna cu sotul sau de la acea vreme, sa se reintoarca pe bancile universitatii, unde studiaza Engleza ca materie principala.

Citește și  Aloe Vera, ingredientul minune pentru gingiile tale

Mai apoi, dupa un an sabatic, cauzat in special de divortul de primul sau sot, se lanseaza ca manechin…dupa care se reintoarce la Universitate unde obtine licenta in Arta, la Delaware. La scurt timp incepe cariera sa de profesoara de engleza si povestea sa de iubire cu Joe Biden. Obtine mai apoi un master in Stiintele Educatiei, in 1981, mai face un curs de Arta in 1987 dupa care un doctorat in Stiintele Educatiei in 2007. In ciuda faptului ca sotul sau a fost ales recent presedinte al Americii, va continua sa lucreze. Un gest simbolic pentru o First Lady.

Citește și  Cardi B si Offset, doi rapperi si un mariaj vulcanic

Joe si Jill Biden, o prima intalnire in urma cu mai bine de 45 de ani

Jill si Joe Biden s-au intalnit in anul 1975 dupa care si-au oficializat povestea de dragoste in anul 1977, la capela Natiunilor Unite situata in New York. La acea vreme, extrem de tanara, pe Jill nu  a deranjat-o deloc sa se ocupe de cei doi fii ai lui Joe, Beau si Hunter, ramasi orfani de mama in urma unui accident teribil. In plus, cei doi, pe langa faptul ca si-au pierdut mama, au pierdut si o sora, pe Naomi, de doar cateva luni. Abia dupa cinci ani de la aceasta tragedie Joe Biden a decis sa isi refaca viata. Impreuna, Joe si Jill au o fata pe nume Ashley Biden, nascuta pe data de 8 iunie 1981.

Citește și  Lumea e-sporturilor donează milioane de dolari pentru combaterea covid-19

Related posts
SănătateUltimele articole

Deodorant, alimentatie, haine – greseli de evitat impotriva transpiratiei

Areole, mirosuri neplacute…chiar daca transpiratia este un fenomen cat se poate de normal, nu…
Read more
SănătateUltimele articole

Transplantul mi-a dat opt ani în plus de viață

Când Brian Keeley era în terapie intensivă după ce a suferit un atac de cord brusc, soției sale…
Read more
MondenUltimele articole

Sir Elton John: Turneul din Marea Britanie și Europa a fost amânat pentru 2023

Sir Elton John și-a amânat viitorul turneu din Marea Britanie și Europa 2021 până în 2023, din…
Read more
Newsletter
Become a Trendsetter
Sign up for Davenport’s Daily Digest and get the best of Davenport, tailored for you.