Dum. iul. 12th, 2020

Kim Jong-un, operat in secret?

Pe data de 1 mai, dupa mai multe luni de absenta, Kim-Jong-un a avut parte de o reaparitie remarcata. Liderul nord-coreean avea o urma cel putin ciudata la incheietura. Despre ce este vorba ?

Ce s-a intamplat cu adevarat din data de 11 aprilie, de cand Kim-Jong a disparut complet din peisaj, unii sustinand ca a murit si pana in data de 1 mai cand a reaparut ? Dupa mai multe saptamani de absenta, Kim-Jong-un, in varsta de 36 de ani a avut parte de o aparitie inedita si remarcata de multi in timpul inaugurarii unei uzine. O informatie comunicata de catre agentia de presa oficiala (KCNA). Conducatorul suprem Kim Jong-un a taiat funda pentru inaugurarea unei uzine din Sunchon. Un detaliu care nu a scapat ochiului vigilent al mass mediei internationale- dictatorul avea la incheietura dreapta o urma ciudata.

Un medic specialist, citat de NK News, a explicat faptul ca aceasta urma poate fi dovada unei operatii cardiace recente. Conform acestuia, ar putea fi vorba despre o punctie arterei radiale drepte. O ipoteza care a fost deja avansata de catre media online Daily NK care a vorbit inca de la inceput de o operatie pe cord ce a avut loc inca pe data de 12 aprilie.

Vacanta in sanul unei statiuni balneare?

In ultima perioada au existat o multime de zvonuri cu privire la disparitia brusca a lui Kim Jong-un. Unii sustineau chiar ca este mort, altii sustin ca la inaugurarea din data de 1 iunie a participat de fapt o sosie a acestuia. Adevarul este ca a lipsit de la o multime de evenimente oficiale printre care traditionalele celebrari ale Zilei Soarelui. Daca unii afirma ca liderul nord-coreean este mort, altii erau convinsi de faptul ca se afla intr-o stare grava dupa interventia chirurgicala. Oficialii din Coreea de Sud au sustinut mereu ca este in viata si ca se afla intr-o stare buna de sanatate si ca si-a luat doar cateva zile de vacanta, aflandu-se in statiunea balneara Wonsan. Insa aceasta absenta continua sa fie indelung discutata si analizata…

Starea sa de sanatate a facut obiectul mai multor speculatii in ultima perioada, incepand cu absenta nejustificata in aprilie la ceremoniile care comemorau nasterea bunicului sau, Kim II Sung, fondatorul regimului nord-coreean. Aceasta cereomonie este considerata cea mai importanta data din calendarul politic nord-coreean. Pentru a contacara toate aceste zvonuri, pe data de 26 aprilie, consilierul special pentru securitate nationala al presedintelui sud-coreean a anuntat ca liderul este viu si sanatos.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *