MondenUltimele articole

Kim Kardashian a finanțat repatrierea unei echipe de fotbal afgane care fugea de talibani

Vedeta americană de reality TV s-a oferit să ajute femeile afgane din echipa națională de fotbal de juniori să ajungă în Marea Britanie, unde au aterizat joi (18 noiembrie).

Treizeci și cinci de tinere fotbaliste ai echipei naționale de juniori afgane și familiile acestora, sau 130 de persoane amenințate în țara lor de revenirea la putere a talibanilor, au sosit în Regatul Unit joi (18 noiembrie). Zborul a fost finanțat de starul american Kim Kardashian.

Citește și  Cele mai neobsinuite nume date de celebritati copiilor lor

Jucătorii, care au ratat cu puțin timp podul aerian din Kabul în august, au fugit în Pakistan cu familiile lor, dar aveau doar o viză de 30 de zile. Potrivit Fundației ROKiT, care i-a ajutat în evadarea lor, ei au aterizat foarte devreme joi pe aeroportul Stansted din Londra. Agenția de presă britanică PA a declarat că au fost evacuați în Marea Britanie cu un zbor finanțat de vedeta de reality Kim Kardashian.

Citește și  De ce e bine sa mancam fructe si legume cat mai colorate

Kim Kardashian, la rândul ei, a rămas foarte discretă cu privire la contribuția ei prețioasă. Femeia de afaceri a împărtășit într-o poveste de pe contul ei de Instagram imagini cu tinerele jucătoare la sosirea lor în Regatul Unit. Ea a adăugat și câteva cuvinte în care a mulțumit asociației Tzedek, cu care a colaborat, „pentru munca lor incredibilă de a ajuta aceste fete și multe altele aflate în pericol de moarte și persecuție în Afganistan”. Ea a făcut însă apel la continuarea mobilizării, amintind că „mai sunt sportive în Afganistan ale căror vieți sunt în pericol”. Ca să nu mai vorbim de faptul că „talibanii vânează femei jurnaliste, judecători și activiste”. Și pentru a puncta pe un ton la fel de militant: „să continuăm să le spunem povestea și să facem tot ce putem pentru a-i ajuta!”

Citește și  Cât de mult va câștiga campionul de la Roland-Garros 2020?

Related posts
MondenUltimele articole

A încetat din viaţă, la 41 de ani, designerul Virgil Abloh

Star al generaţiei milennials şi rege al streetwear-ului de lux, designerul american Virgil Abloh…
Read more
MondenUltimele articole

Tezaur de topoare din Epoca Bronzului la Hertfordshire, găsit de o fată cu detector

O fată de 13 ani a descoperit un tezaur de topoare din epoca bronzului, în a treia ei excursie de…
Read more
SănătateUltimele articole

Paracetamol: tot ce trebuie sa stii pentru a evita riscurile

Paracetamolul a fost interzis la vanzarea libera in Franta. Farmacistii din Romania isi doresc ca…
Read more
Newsletter
Become a Trendsetter
Sign up for Davenport’s Daily Digest and get the best of Davenport, tailored for you.