Kim Kardashian, Ellen Pompeo, Cristiano Ronaldo…vedete care au recurs la mame surogat pentru a avea un copil

Poate nu stiai acest lucru, insa unele vedete au fost nevoite sa recurga la mame surogat pentru a putea avea copii. Numeroase sunt celebritatile care au fost nevoite sa recurga la aceasta solutie si motivele sunt cele mai adesea diferite. Chiar daca dorinta de a avea un copil este mare, de a-si mari familia, unele celebritati se confrunta cu probleme de fertilitate. Sau nu le mai ajuta varsta. Oricum ar fi, iata cateva din celebritatile care au recurs la mame purtatoare.

Kim Kardashian. Atunci cand Kim Kardashian si Kanye West au devenit parinti pentru prima si a doua oara – North nascuta in 2013 si Saint nascuta in 2015, vedeta de televiziune a fost cea care a purtat copiii. Insa, deoarece suferea de preeclampsie (o afectiune care se traduce printr-o tensiune arteriala ridicata) in timpul sarcinilor, proprietara KKW Beauty a decis sa opteze pentru o mama surogat in cazul celui de-al treilea copil pentru a nu se pune in pericol ramanand insarcinata pentru a treia oara. Astfel, Chicago, nascuta in 2018 si Pslam nascut in 2019 au fost adusi pe lume de doua mame surpgat diferite.

Cristiano Ronaldo. Deja tatal lui Cristiano Junior, nascuta dintr-o mama surogat in 2010, Cristiano Ronaldo a decis sa repete experienta. Celebrul fotbalist si-a marit familia prin intermediul acestui procedeu atat de popular in randul vedetelor si si-a marit familia cu doi gemeni, Eva si Mateo, nascuti in 2017. Pentru aceasta procedura vedeta a fost nevoita sa scoata din buzunar numai putin de 200 000 de euro. In acelasi an, vedeta Real Madrid a devenit tata pentru a patra oara deoarece iubita sa Georgina Rodriguez a adus pe lume pe fiica lor Alana Martina.

Ellen Pompeo. In 2009, apoi in 2014, Ellen Pompeo, care a nascut recent o serie de polemici din cauza cazului Harvey Weinstein, a dat nastere primelor doua fiice ale sale, Stella si Sienna, prin cale naturala. In 2016, vedeta serialului Anatomia lui Grey si sotul sau Chris Ivery au fost fericiti sa intampine cel de-al treilea membru al familiei, un baiat botezat Eli si nascut in 2016 cu ajutorul unei mame surogat.

Ricky Martin. Tata celibatar, Ricky Martin a apelat la o mama surogat pentru cei doi gemeni ai sai, Matteo si Valentino, nascuti in 2008. In acelasi an in care s-au casatorit, in 2018, el si iubitul sau Jwan Yosef si-au marit familia datorita unei mame surogat care a dat nastere micutei Lucia dupa care fiului lor Renn in 2019.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *