Lady Gaga încasează 127,9 milioane de dolari cu concertul ei One World, pentru a dona luptei coronavirusului

UNSPECIFIED LOCATION - APRIL 18: In this screengrab, Lady Gaga performs during "One World: Together At Home" presented by Global Citizen on April, 18, 2020. The global broadcast and digital special was held to support frontline healthcare workers and the COVID-19 Solidarity Response Fund for the World Health Organization, powered by the UN Foundation. Getty Images/Getty Images for Global Citizen /AFP

Evenimentul virtual, organizat de Global Citizen și cântăreață, a reunit zeci de stele pentru un spectacol de aproape șase ore pentru a sprijini personalul din domeniul sănătății și OMS.

Mână de poker câștigătoare pentru Lady Gaga. În noaptea de sâmbătă spre duminică, spectacolul său „O lume: împreună acasă”, organizat în colaborare cu Global Citizen, o mișcare care și-a stabilit obiectivul de a pune capăt sărăcia extremă până în 2030, a adunat nu mai puțin de 127,9 milioane de dolari în donații, potrivit organizatorului de pe Twitter.

Scopul concertului virtual de caritate a fost acela de a sprijini personalul medical din întreaga lume, precum și Fondul de solidaritate pentru lupta împotriva COVID-19 lansat de Organizația Mondială a Sănătății (OMS).

Lady Gaga a reacționat puternic la acest rezultat, mulțumind omenirii, OMS și tuturor celor care au participat la realizarea acestui proiect.

„Sunt foarte încântată că am participat la acest proiect. Multumesc Mulțumesc oamenilor planetei. Vă mulțumim OMS. Te iubesc. ”

                    Peste 22 de milioane de spectatori

Multe vedete au răspuns la apel și au venit să cânte și să se exprime în acest spectacol de aproape șase ore, difuzat la televizor și pe internet.

La această întâlnire au participat Lady Gaga, Jennifer Lopez, Oprah Winfrey, Lizzo, Rolling Stones, Bill Gates, dar și Angèle sau Christine și Queens. Oportunitatea pentru mulți internauți și spectatori de a-și vedea idolii și de a descoperi artiști noi.

Pe contul Global Citizen YouTube, la eveniment au participat peste 22 de milioane de oameni din întreaga lume. Totuși, va trebui să așteptăm în continuare datele, pentru a afla publicul internațional înregistrat atât pe internet cât și pe micul ecran. În Franța, patru canale de televiziune au difuzat evenimentul condensat în jurul orei două dimineața. Pe internet, France Télévision, Brut și beIn Sport au transmis întreagul show. Ultimele două au atras puțin peste trei milioane de utilizatori de internet, cumulați.

În comparație, la evenimentul de muzică live din 1985, au participat aproape două miliarde de oameni din întreaga lume, un record care ar putea să cadă în zilele următoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *