22 octombrie 2020

Lily James si Dominic West, legatura care innebuneste Anglia

lily james

Cei doi actori au fost vazuti impreuna in timpul unei escapade romantice la Roma. O singura problema, insa- Dominic este casatorit. Si este tatal a patru copii. O adevarata telenovela deci care a starnit pasiuni si polemici.

« Cred ca fac greseli mereu, fara incetare, stiti, asta este viata”, declara actrita intr-un interviu acordat Harper’s Bazzar, filmat in iulie si partajat in 11 octombrie. In aceeasi zi, Lily James este vazuta alaturi de Domnic West intr-o escapada romantica la Roma.

Si in pozele obtinute de catre Daily Mail, actorul are o multime de gesturi de tandrete complice, mangaindu-i parul in timpul unui pranz si imbratisand-o pe o trotineta electrica. Si nu putea sa ii reziste. Ii pupa ceafa, o mangaia iar cand au vizitat biserica Chiesa Di Santd’ Ignazio, Dominic a pus o mana pe fesele sale.

Cei doi actori din The Pursuit of Love, au petrecut astfel doua nopti in Italia. Dar Dominic West este casatorit inca din 2010 cu Catherine FitzGerald. Cuplul, care s-a intalnit in anii 1980 la Trinity College, s-a regasit la inceputul anilor 2000 si au patru copii. Unele mijloace mass media anglo-saxone spun ca sotia sa este socata si devastata din cauza situatiei.

« Mariajul nostru este solid ». Si tousi, Dominic West care a luat primul zbor inspre Anglia si sotia sa Catherine dezvaluie o operatiune comunicativa savant orchestrata. Cuplul a trimis astfel, aceasta nota pentru paparazzi : «  Cuplul nostru este unul solid si inca suntem impreuna. Merci ». Acestea sunt lucrurile care se pot citi in mesaje. In poze, cei doi soti se saruta si se imbratiseaza. De fapt, se zvoneste ca cei doi s-ar fi instrainat si ca relatia lor s-a degradat.

In privat, sotia lui Dominic West, a explodat. Conform zvonurilor, sotia lui Dominic West ar fi incercat sa minimalizeze cu un telefon impactul pozelor in care apare sotul sau. In privat insa, se pare ca cei doi s-au certat foare tare. Au avut conversatii dificile, dar acestea au avut loc in privat. Pentru moment insa, este fericita sa prezinte un front unit si va avea mereu grija ca familia sa fie pe primul loc.

In orice caz, cu patru ani mai devreme, actorul ar fi declarat ca sotiile ar trebui sa fie mai indulgente in ceea ce priveste legaturile sotilor lor. Se pare ca sotia sa i-ar fi urmat sfatul….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *