Dum. iul. 12th, 2020

Lui Mihai Traistariu i-a cazut cu tronc…Vulpita

mihai traistariu

Se pare ca Mihai Traistaru este pregatit sa faca o noua cucerire…nimeni alta decat Vulpita de la Acces Direct i-a furat inima. Drept urmare, Mihai nu s-a putut abtine si a decis sa ii trimita Vulpitei un mesaj.

Mihai Traistariu, mai in gluma, mai in serios, sustine ca si-a gasit in sfarsit jumatatea. Dupa atatea cautari si numeroase poze in bustul gol pe conturile sale de socializare asteptarea a luat in cele din urma sfarsit. Insa, cu toate acestea, femeia de care sustine ca s-a indragostit este luata. Despre cine este vorba ? Despre nimeni alta decat Vulpita, pe numele sau adevarat Veronica, femeia care s-a facut cunoscuta in intreaga Romanie datoritaemisiunii Acces Direct, dupa ce a facut furori in cadrul emisiunii. Veronica Stegaru a reusit sa ii fure inima celebrului Mihai Traistariu cu pozele de pe Internet in care apare machiata si aranjata, extrem de cocheta spre deosebire de primele poze, de primele aparitii.

Mihai Traistariu sustne ca se potriveste 100% cu Vulpita. Astfel, a tinut sa vorbeasca despre urmatoarea sa cucerile pe retelele de socializare. Acesta a declarat faptul ca de cand a gasit pozele cu Vulpita aranjata si cocheta a cazut pe ganduri si ca e posibil sa fie vorba despre dragoste la prima vedere. Pacat insa ca este…luata. artistul a adaugat ca Viorel chiar a reusit sa puna mana pe o fata super si ca pana la culoarea ochilor seamana cu aceasta.

Vulpita si Viorel au o melodie noua. Cuplul cunoscut de intreaga tara cu ajutorul emisiunii Acces Direct prezentata de Mirela Vaida a reusit sa dea lovitura cu un nou clip. Alaturi de cei doi soti in videoclip apare Maria Constantin, care si canta alaturi de Viorel. Aceasta colaborare le-a sporit celor doi soti popularitatea in mediul online insa le-a adus si nu numar destul de mare de critici. Evenimentul povestit in clip are loc intr-o parcare subterana si Viorel pare « indragostit » de Maria Constantin in timp ce Vulpita apare doar cu imaginea.

Maria Constantin este vedeta cu numarul doi care colaboreaza cu Vulpita si Viorel. « Vedetele » din cadrul emisiunii Acces Direct au realizat un prim videoclipt alaturi de cunoscutul Axinte, videoclip care s-a filmat intr-un parc. Acolo Viorel si-a facut aparitia doar cu imaginea, a dansat pe langa sotia sa. Cei doi au reusit sa stranga destul de multa popularitate de pe urma emisiunii Acces Direct in care au aparut aproape zilnic in ultima perioada.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *