MondenUltimele articole

Maria Sharapova: „Iată ce am făcut cu banii din primul premiu!”

Cu 38 de milioane de dolari câștigați de-a lungul carierei, fosta WTA numărul unu Maria Sharapova este a treia în acest clasament special: doar Serena și Venus Williams sunt în fața ei, cu 93 de milioane de dolari și, respectiv, 41 de milioane de dolari.

Deținătoare a cinci titluri de Grand Slam, o finală și o medalie de argint la Jocurile Olimpice de la Londra 2012, Maria s-aretras din lumea tenisului profesionist în ianuarie anul trecut, după ce a pierdut în primul tur la Australian Open, împotriva croatei Donna Vekic.

Astăzi, tânăra rusoaică s-a angajat într-o carieră de antreprenor de mare succes, ea deținuse deja de câțiva ani faimoasa linie de bomboane Sugarpova. 

Dragostea Sharapovei pentru artă și bijuteriile de lux

Într-o poveste Instagram publicată recent, campioana a împărtășit un articol al revistei Vogue despre italianul Elsa Peretti, un cunoscut designer de renume internațional care, din păcate, a încetat din viață în ultimele zile, scriind: „Cu primul meu cec de numerar de la turnee am adunat piesele create de Elsa Peretti pentru Tiffany, „adăugând emoticonul unei fețe triste și a unei inimi frânte”. 

Sharapova, care a fost mereu interesată de lumea modei și a afacerilor, a subliniat în repetate rânduri importanța călătoriilor sale în jurul lumii pentru creșterea pasiunii sale în lumea artei, inclusiv în domeniul arhitecturii.

După cum a fost publicat de EssentiallySports, printre altele, Maria a susținut odată că a făcut numeroase fotografii ale clădirilor proiectate de duo-ul de designeri Frank-Perry, deoarece a fost atrasă de aspectul lor, de cât de diferite sunt și de faptul că sunt de obicei plasate în comparație odată cu vechea arhitectură, există ceva atât de nou și de diferit la ele.

Maria a făcut istorie pentru câștigarea turneului de la Wimbledon la doar 17 ani, al doilea cel mai tânăr jucător din epoca Open după Martina Hingis care a câștigat Wimbledon și pentru câștigarea tuturor celor 4 evenimente de Grand Slam, al zecelea jucător de tenis din istorie care a reușit un astfel de obiectiv. tennisworldusa.org

Citește și  Alergii sau coronavirus, cum deosebim simptomele?

Related posts
SănătateUltimele articole

Deodorant, alimentatie, haine – greseli de evitat impotriva transpiratiei

Areole, mirosuri neplacute…chiar daca transpiratia este un fenomen cat se poate de normal, nu…
Read more
SănătateUltimele articole

Transplantul mi-a dat opt ani în plus de viață

Când Brian Keeley era în terapie intensivă după ce a suferit un atac de cord brusc, soției sale…
Read more
MondenUltimele articole

Sir Elton John: Turneul din Marea Britanie și Europa a fost amânat pentru 2023

Sir Elton John și-a amânat viitorul turneu din Marea Britanie și Europa 2021 până în 2023, din…
Read more
Newsletter
Become a Trendsetter
Sign up for Davenport’s Daily Digest and get the best of Davenport, tailored for you.