mie. iul. 8th, 2020

Meghan&Harry, Nicole Kidman , Pink…devastate din cauza incendiilor din Australia, vedetele se mobilizeaza

Dupa incendiile teribile care au devastat Amazonia braziliana in aceasta vara si focurile distrugatoare din California din septembrie, azi Australia este cea care arde. Din septembrie, tara este prada unor incendii devastatoare. Cateva sute de incendii incontrolabile au ars deja o suprafata de doua ori mai mare decat Belgia, a facut peste 20 de victime in randul oamenilor si a ucis peste 500 de milioane de animale. Numeroase specii endemice din Australia – precum koala (in jur de 8000 au pierit in incendiu) sau cangurii – sunt amenintate. O drama teribila care a determinat numeroase vedete australiene si internationale sa se mobilizeze.

Vedetele australiene devastate. Extrem de afectate de incendiile care au devastat tara, jucatorul de tenis Nick Kyrgios s-a numarat printre primele celebritati care a intevenit pentru Australia. Mai tarziu i s-au alaturat mai multi conationali si nu numai. Vineri, 3 ianuarie, Naomi Watts si-a impartasit disperarea de a-si vedea pamantul natal devastat, in flacari pe contul sau oficial de Instagram. Actrita a publicat un filmulet scurt cu dezastrul din ultima vreme, de-a dreptul impresionant. Actrita a declarat ca incendiile sunt cu adevarat teribile. O multime de animale salbatice au pierit deja. Si dezastrul este departe de a se fi incheiat. Naomi Watts a afirmat ca este alaturi de persoanele care si-au pierdut fiintele dragi sau casele din cauza incendiilor. Si a mai spus ca le este recunoscatoare pompierilor care au luptat fara incetare cu flacarile, chiar si in perioada sarbatorilor de iarna.

Nicole Kidman si sotul sau Keith Urban au anuntat pe conturile de Instagram intentia de a dona 500 000 de dolari pompierilor locali, incitand totodata restul populatiei de face in egala masura diferite donatii in serviciul luptei cu flacarile devastatoare. Hugh Jackman a lansat in egala masura un apel pentru a-i ajuta pe pompieri.

Sustinerea familiei regale. Familia regala britanica si-a exprimat si ea sustinerea printre care insasi regina Elizabeth a II-a. Aceasta a marturisit ca s-a intristat profund cand a auzit de aceste incendii si despre impactul lor devastator de-a lungul Australiei. A mai adaugat ca le multumeste tutuor celor care au sarit in ajutor in aceasta perioada dificila. Printul Filip si ea se roaga pentru australieni. Kate Middleton si printul William au reactionat in egala masura la aceasta drama pe conturile de Instagram scriind ca se roaga pentru toti cei care sunt afectati de aceste evenimente tragice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *