MondenUltimele articole

Michael B. Jordan este cel mai sexy barbat din lume si nu numai

Succesorul demn al lui John Legend, laureat al editiei 2019, actorul Michael B. Jordan a fost ales cel mai sexy barbat al anului 2020 de revista People. Si asta, din mai multe motive.

Richard Gere, John F. Kennedy Jr., George Clooney…toti au obtinut, de-a lungul anilor, titlul de cel mai sexy barbat al anului, decernat de revista People. Ultimul laureat este nimeni altul decat Michael B. Jordan, in varsta de 33 de ani, cunoscut de noi din filmul Black Panther (2018). Devine astfel succesorul cantaretului John Legend, laureat al anului 2019. Este un sentiment cool, a declarat Michael B. Jordan, in coloanele saptamanalului american.

Politica si diversitate

Citește și  Jennifer Lawrence va fi mamă!

Actorul, in varsta de 33 de ani, care urmeaza sa joace in filmul Creed III, este un aparator fervent al miscarii Black Lives Matter. Este in egala masura angajat in favoarea lui Joe Biden si Kamala Harris, pentru alegerile prezidentiale americane. Societatea sa de productie, Oultier, este de altfel prima care a impus o clauza incluziva realizatorilor sai, care au sarcina de a gasi un castig si echipe diversificate.

Michael B. Jordan a declarat in cadrul unui interviu ca femeile din familia sa sunt extrem de mandre de titlul obtinut, acela de cel mai sexy barbat al anului. Intrebat care sunt ambitiile sale, actorul a declarat ca i-ar placea ca, in urmatorii 10 ani, sa petreaca mai mult timp in spatele camerei de filmat, sa nu joace atat de mult si sa produca cat mai multe filme. A declarat ca vrea sa aiba un impact asupra lumii si asta nu doar prin intermediul rolurilor pe care le interpreteaza.

Citește și  Céline Dion si René Angélil, 25 de ani de iubire “pentru totdeauna”

Patrick Swayze, Tom Cruise si Keanu Reeves printre laureati

Primul ales al acestei categorii a fost nimeni altul decat Mel Gibson, pentru rolul sau din trilogia Mad Max (1979). Urmatorii laureati, Mark Harmon si Harry Hamlin, au fost in egala masura alesi pentru rolurile din filme. In 1988, avocatul american John F. Kennedy Jr., fiul presedintelui cu numarul 35 a fost ales. Urmeaza apoi Tom Cruise, Patrick Swayze, Nick Nolte, Richard Gere, Brad Pitt si Keanu Reeves, veritabile simboluri ale anuilor 1990.

Citește și  Cum să te machiezi când este foarte cald?

In 1996, Denzel Washington, devine primul barbat de culoare ales cel mai sexy barbat al anului. Dupa George Clooney si Harrison Ford, Richard Gere si Brad Pitt primesc acest titlu, in 1999 si 2000. La inceputul anilor 2000, Pierce Brosnan, Johnny Depp si Jude Law au fost si ei distinsi cu acest premiu. In 2013, Adam Levine devine primul cantaret care obtine acest titlu. David Beckham este ales in 2015.

Related posts
SănătateUltimele articole

Deodorant, alimentatie, haine – greseli de evitat impotriva transpiratiei

Areole, mirosuri neplacute…chiar daca transpiratia este un fenomen cat se poate de normal, nu…
Read more
SănătateUltimele articole

Transplantul mi-a dat opt ani în plus de viață

Când Brian Keeley era în terapie intensivă după ce a suferit un atac de cord brusc, soției sale…
Read more
MondenUltimele articole

Sir Elton John: Turneul din Marea Britanie și Europa a fost amânat pentru 2023

Sir Elton John și-a amânat viitorul turneu din Marea Britanie și Europa 2021 până în 2023, din…
Read more
Newsletter
Become a Trendsetter
Sign up for Davenport’s Daily Digest and get the best of Davenport, tailored for you.