Moartea lui Nicholas Tucci la 38 de ani

Cunoscut pentru aparitia in numeroase seriale de televiziune, actorul Nicholas Tucci a murit la 38 de ani reusind sa pastreze secreta boala de care suferea. Dupa cum a declarat tatal sau, actorul a luat decizia de a-si tine secreta maladia teribila de care suferea, cancerul.

Universul serialelor de televiziune este in doliu. Cunoscut pentru rolurile din seriale precum Quantico, Blacklist sau Channel Zero, Nicholas Tucci a murit in cursul acestei saptamani la doar 38 de ani. O veste trista data fanilor de tatal sau pe pagina sa de Facebook. Alexander Tucci, tatal lui Nick este cel care a facut publica aceasta veste tragica. Nick a murit pe patul de spital la Smilow Cancer Hospital, New Haven, conform declaratiilor acestuia. Acesta a mai scris ca Nick a preferat sa isi tina boala de care suferea secreta pentru a-si putea duce la bun sfarsit visele artistice si profesionale cat mai lung timp cu putinta. In ultimul an de viata a mai putut sa participe la auditii si sa isi continue marea pasiunea, actoria.

 

In continuarea mesajului, tatal lui Nick a tinut sa le multumeasca tuturor celor din film, teatru si televiziune care l-au ghidat, incurajat si sustinut pe tatal sau. Le multumeste pentru faptul ca i-au incurajat talentul si ca i-au apreciat eforturile. De-a lungul carierei, Nicholas Tucci a mai aparut in lung metraje precum thrillerele Most Beautiful Island in 2017 si Faults in 2014 sau in filmul horror Choose in 2010 si You’re Next.

 

Partenerii sai de pe micul ecran sunt in stare de soc

Intristati de anuntul disparitiei sale premature, fostii parteneri de pe micul ecran al lui Nicholas Tucci i-au adus un omagiu acestuia pe retelele sociale. Ajuns celebru datorita rolului din ER, Leland Orser a scris pe contul sau de Twitter ca i se pare nedrept faptul ca Nick a disparut atat de devreme din lumea celor vii si ca era un tip fermecator si un actor magnific. Si actrita Sharni Vinson cu care Nick a jucat in filmul You’re Next i-a oferit acestuia un omagiu. Actrita a scris pe retelele de socializare ca a fost o onoare pentru ea faptul ca l-a cunoscut si a avut sansa sa joace impreuna cu el.

 

Drept urmare, Nicholas Tucci a pierdut lupta cu cancerul la 38 de ani, lasand in urma sa fanii si fostii parteneri indoliati si socati deopotriva. Zvonurile sustin ca actorul si-a ascuns boala de care suferea pentru a putea juca in continuare in Blacklist.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *