mie. iul. 8th, 2020

O actrita Marvel acuzata de uciderea mamei sale

Mollie Fitzgerald, o actrita urmarita in filmul Captain America: The First Avenger este acuzata de uciderea mamei sale. Postul local, KSHB din Kansas este primul care a facut anuntul acestei crime infioratoare.

Corpul mamei sale, Patricia “Tee” Fitzgerald a fost gasit pe data de 20 decembrie la domiciliul sau din Montgomery, Texas, unde se pare ca ar fi fost injunghiata. Fiica sa este acum acuzata de crima de gradul 2 insa nu se stiu mai multe detalii despre circumstantele in care s-a produs tragedia. O femeie in varsta de 38 de ani (Mollie) a fost gasita la fata alocului alaturi de victima si a fost transportata la spital cu rani minore. Ulterior, Mollie a fost arestata si s-a aflat ca era nimeni alta decat fiica victimei.

Indentificata drept o actrita, producatoare si realizatoare pe site-ul Movie Database, Mollie Fitzgerald, in varsta de 38 de ani, a avut o scurta aparitie in filmul cu super-eroi din universul Marvel, Captain America : The First Avenger. In generic apare drept Stark Girl, un personaj minor care il insoteste pe Howard Stark in perioada celui de-al Doilea Razboi Mondial.

Mollie a produs in egala masura filmul Trouble is My Business si a realizat lung-metrajul The Lawful Truth. Este cunoscuta in special pentru scurt-metraje si filme independente cu buget redus. In afara de rolul Stark Girl din filmul Marvel s-a mai facut cunoscuta drept asistenta de regie pentru John Johnston.

Patricia Fitzgerald, mama sa, se afla in plin proces de mutare la Kansas. Fratele sau, Gary Hunziker a declarat ca membrii familiei se afla in stare de soc si ca nu conteaza circumstantele, si-a pierdut sora. Mollie Fitzgerald a fost arestata si s-a stabilit o cautiune de 500 000 $.

Mollie Fitzgerald a fost arestata abia pe data de 31 decembrie. Plasata in detenie temporara intr-o inchisoare din comitatul Johnson, Mollie va trebui sa plateasca cautiunea stabilita daca vrea sa fie eliberata. Pe data de 2 ianuarie a aparut deja in fata unui judecator.

Intr-un interviu acordat in 2011, Mollie Fitzgerald descria aparitia sa in Captain America : The First Avenger drept una din cele mai bun experiente din intreaga sa viata. Actrita in varsta de 38 de ani a fost in egala masura asistenta lui Joe Johnston. Justitia inca incearca sa determine circumstantele in care s-a produs aceasta tragedie, ce s-a putut intampla de actrita a putut sa faca acest gest teribil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *