Pe fondul pandemiei, leii simt ”libertatea”

„În mod normal, ar fi în tufișuri din cauza traficului, dar sunt foarte deștepți”, a declarat ofițerul de presă Isaac Phaala, de la Parcul Național Kruger, din Africa de Sud.

În timp ce Parcul Național Kruger din Africa de Sud rămâne închis publicului pe fondul noii pandemii de coronavirus (COVID-19), animalele sălbatice din parc profită din plin de rezerva pe care o numesc casă.

Săptămâna aceasta, parcul a postat o mulțime de imagini care arătau o frumusețe de lei care se întindeau pe un drum care în mod normal se umple de vizitatori și vehicule.

Citește și  Stres si oboseala la inceput de an? Alimente de privilegiat

„Această frumusețe de lei este de obicei rezidentă în Parcul contractual Kempiana, o zonă pe care turiștii Kruger nu o văd. În această după-amiază, se aflau pe drumul de gudron chiar în afara taberei de odihnă Orpen. ”

Fotografiile au fost surprinse de paznicul parcului, Richard Sowry, care a venit pe drum în timp ce efectua o patrulă de rutină a terenurilor.

Citește și  Finanțele ne sfidează și își bat joc de contribuabili, de sistemul online s-a ales praful

A adăugat purtătorul de cuvânt, Isaac Phaala, „în mod normal, ar fi în tufișuri din cauza traficului, dar sunt foarte deștepți și acum se bucură de libertatea parcului fără noi.”

Numeroase animale – inclusiv câteva zebre – au fost depistate vineri, împreună, pe terenul de golf al parcului. „Ajutându-l pe agent în eforturile sale de a se asigura că Skukuza Golf Club este în forma sa obișnuită de vârf atunci când oamenii revin să joace după #SALockdown”, au subliniat imaginile.

 

Citește și  Google respinge apelul pentru o plată imensă Australiei

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *