Pentru 30 milioane de euro poți deveni proprietarul vilei lui James Bond

Deoarece trăiești doar de două ori cum ar spune celebrul agent 007, la fel de bine te-ai putea distra.

Dacă, în plus, epidemia de Coronavirus nu ți-a afectat prea mult șosetele din lână și păstrezi 30 de milioane de euro în rezervă, această vilă incredibilă din Nisa ar putea deveni a ta. Numită Le Roc Fleuri, proprietarul său a fost cel mai legendar dintre interpreții James Bond, Sir Sean Connery.

Actorul scoțian a ocupat demult această vilă luxoasă pe malul apei cu cea de-a doua soție, Micheline Roquebrune, originară din regiune. Această proprietate de peste 1000 mp care combină superlative este acum vândută din nou prin intermediul agenției Knight Frank Cap Ferrat. Cu vedere la portul Nisa și la Baie des Anges, această clădire în stil Belle Époque este distribuită pe 6 etaje, deservită în mod evident de un lift și 5000 mp de teren amenajat.

Într-o atmosferă retro, amestecând elemente Art Deco și materiale naturale de pe dealul în care este construită vila, fericitul său proprietar va avea în special opt dormitoare, orientate spre Mediterană. Toată casa este, de asemenea, luminoasă și larg deschisă spre această panoramă somptuoasă. Și pentru o reședință a acestui standard, există neapărat o recentă sală de sport (întotdeauna cu vedere la mare), spa-ul, ca să nu mai vorbim de o piscină interioară impresionantă, cu vedere la Mediterană, cuibărită în golul stâncii. Le Figaro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *