Pierce Brosnan: cancerul i-a luat doua din cele mai dragi fiinte din viata

pierce brosnan

BGUK_1290086 - London, UNITED KINGDOM - Mamma Mia! Here We Go Again - UK Premiere at the Eventim Apollo, Hammersmith, London. Pictured: Pierce Brosnan and Keely Shaye Smith BACKGRID UK 16 JULY 2018 BYLINE MUST READ: TIMMSY / BACKGRID UK: +44 208 344 2007 / uksales@backgrid.com USA: +1 310 798 9111 / usasales@backgrid.com *UK Clients - Pictures Containing Children Please Pixelate Face Prior To Publication*

Sapte ani de la decesul fiicei sale, diagnosticata cu cancer ovarian, Pierce Brosnan i-a oferit acesteia un omagiu pe contul sau oficial de Instagram. Actorul a mai pierdut o fiinta draga tot din cauza nemilosului cancer, pe prima sa sotie.

Familia lui Pierce Brosnan a fost lovita de doua ori de cancerul ovarian. Fostul James Bond, care si-a pierdut prima sotie, pe Cassandra Harris in 1991 si pe fiica sa, Charlotte Brosnan in 2013, i-a oferit acesteia un omagiu luni, 29 iunie, la sapte ani distanta de la moartea sa. Pe contul sau de Instagram, actorul a postat o poza cu el, pe veranda casei sale, poza facuta de cea de-a doua sotie a sa Keely Shaye Brosnan. A scris ca mesaj ca mereu isi va aminti de fiica sa Charlotte, ca nu o va uita niciodata. Si, nu a uitat sa ii spuna La Multi Ani lui Marley May, nepoatei sale.

Pierce Brosnan si-a pierdut fiica cea mare, pe Charlotte Brosnan pe data de 28 iunie 2013, la 22 de ani distanta de la moartea sotiei sale. Conform declaratiilor actorului, Charlotte s-a luptat cu cancerul cu gratie si demnitate, cu umanitate si curaj. A mai adaugat la acea vreme ca spera ca intr-o buna zi aceasta boala teribila sa fie invinsa, sa nu mai ia viata unui numar atat de mare de tineri si copii.

Nu mai vad jumatatea plina a paharului. Charlotte, nascuta dintr-o casatorie precedenta a lui Cassandra Harris, a fost adoptata de catre actor si de fratele acestuia, Cristopher, in 1986. Cinci ani mai tarziu, Cassandra a pierdut lupta cu cancerul ovarian lansad in urma sa trei copii. Impreuna cu Pierce Brosnan a avut un fiu, pe Sean, ramas orfan de mama. La 10 ani distanta de la moartea primei sale sotii, Pierce Brosnan s-a casatorit cu jurnalista Keely Shaye Brosnan cu care are doi fii – Paris si Dylan, ambii manechini. In 2017, a mai facut unele declaratii cu privire la aceste evenimente tragice din viata sa : Credeti-ma ca nu mai vad jumatatea plina a paharului. Tristetea si melancolia ma mai apasa din cand in cand.

La un an de la moartea primului sau sot, Cassandra a fost diagnosticata cu cancer, in 1987. In 1991, dupa numeroase sedinte de chimioterapie si tratamente experiemntale, corpul sau a cedat, la doar 43 de ani. Charlotte a avut 42 de ani cand a murit, tot de cancer ovarian, ca mama sa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *