Printul Charles s-a vindecat de coronavirus

Printul Charles s-a vindecat de coronavirus si ducesa de Cornouailles a reusit in sfarsit sa isi vada sotul luni, 6 aprilie. Aceasta nu a dezvoltat niciun simptom de Covid-19.

A fost o zi mare pentru printul Charles si Camilla Parker Bowles. Cuplul a putut in sfarsit sa se revada. Ducesa a reusit sa i se alatura printului Charles dupa incheierea perioadei de carantina. Pe 30 martie, Clarence House confirma faptul ca, dupa un consult medical printul Charles a iesit din izolare. Insa, Camilla Parker Bowles care a fost testata negativ pentru coronavirus, a fost nevoita sa se izoleze la randul sau ca masura de precautie.

Printul Charles, vindecat de coronavirus este azi intr-o stare buna de sanatate, la fel ca si sotia sa, Camilla Parker Bowles. A avut prima aparitie publica pe data de 1 aprilie, prin intermediul unui clip video pentru a-i asigura pe toti ca starea sa de sanatate este una buna. Printul Charles a declarat ca dupa ce a contractat coronavirus a avut simptome usoare si ca se simte mai bine acum insa, pentru o perioada trebuie sa respecte distantarea sociala recomandata de specialisti. Printul Charles a adaugat ca pentru el a fost o experienta stranie, i s-a parut ciudat sa nu se mai poata apropia de cei dragi lui. In aceste timpuri anxiogene, printul, impreuna cu sotia sa, s-au gandit la toti cei care si-au pierdut un apropiat din cauza acestui virus si la toti cei care s-au imbolnavit si au fost nevoiti sa se izoleze.

Doar Kate Middleton si printul William, persoane mai putin vulnerabile din familia regala in fata acestui virus, datorita varstei lor, sunt inca in masura sa faca deplasari in public pentru a reprezenta regina de la debutul perioadei de izolare. Pe data de 20 martie cei doi s-au aflat intr-un call center din Londra, mai aproape de criza provocata de coronavirus. Elizabeth a – II- a se afla inca in izolare impreuna cu printul Philip la Windsor si personalului de la palat i s-a impus un protocol sanitar extrem de strict. Asta deoarece cei doi au varste inaintate, 93, respectiv 97 de ani.

 

Chiar daca printul Charles a fost testat pozitiv pentru coronavirus a fost extrem de norocos deoarece a avut simptome extrem de usoare fapt ce i-a permis sa lucreze de acasa in aceasta perioada de carantina. Din fericire, acest virus parsiv nu i-a pus sanatatea in pericol printului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *