Dum. iul. 12th, 2020

Printul Harry si Meghan au anuntat ca renunta la statutul pe care il ocupa in cadrul familiei regale

Intr-un mesaj oficial postat pe Instagram, cuplul de Sussex format din Printul Harry si sotia sa Meghan Markle au anuntat miercuri, 8 ianuarie, ca renunta la rolul pre-stabilit din sanul familiei regale britanice.

Dupa mai multe luni de gandire si discutii interne cuplul egal a declarat ca a decis sa isi construiasca un nou rol, progresiv, in sanul institutiei. Prin acest mesaj, miercuri, 8 ianuarie, Printul Harry si sotia sa Meghan Markle au anuntat, prin intermediul contului lor oficial de Instagram, ca au ales sa renunta la rolul principal din sanul familiei regale, asa cum era definit pana in prezent de traditie.

Drept urmare, cei doi au declarat ca intentioneaza sa renunte la statutul de « seniori » si sa lucreze pentru a deveni independenti, din punct de vedere financiar in special. Vor continua insa sa o sustina pe Regina. Cuplul a mai declarat ca incurajarea oamenilor din ultima perioada i-a determinat sa ia aceasta decizie.

Planurile ducilor de viitor includ atat Marea Britanie cat si America de Nord. Ducii au mai declarat ca aceasta decizie le va permite sa isi creasca fiul sa aprecieze traditia regala in cadrul careia s-a nascut si sa ofere familiei spatiul necesar pentru a se concentra asupra unui nou capitol dar si sa lanseze o noua entitate proprie de caritate. Ducii sunt nerabdatori sa faca urmatorul pas, sa impartaseasca cu fanii lor detalii cu privire la acest pas, pe masura ce vor continua sa colaboreze cu Regina Mama, cu printul de Wales, ducii de Cambridge si absolut toate partile relevante. Ducii au atasat acestui mesaj postat pe Instagram o poza facuta in 2017, perioada in care si-au anuntat logodna in mod oficial.

Cei doi au declarat faptul ca distantarea fata de familia regala este datorata si presiunii mass-media. In plus, orice femeie, atunci cand este insarcinata, este sensibila si vulnerabila. Meghan a declarat ca nu i-a fost deloc usor sa fie mama tanara si mama casatorita si sa faca parte in acelasi timp din familia regala. Ducesa de Sussex a declarat ca a dus o lupta extrem de grea in ultima perioada din cauza careia a ajuns mai mult sa existe decat sa traiasca in adevaratul sens al cuvantului. Printul Harry a tinut sa raspunda si zvonurilor conform carora relatia dintre el si Meghan s-a racit. A spus ca relatia lor traverseaza atat zile bune cat si zile rele insa nu poate fi vorba de un divort.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *