28 februarie 2020

Robbie Williams, de patru ori tatic

Robbie Williams si Ayda Field se bucura de venirea pe lume a celui de-al patrulea copil. Un baiat al carui prenume ne duce cu gandul la Carla Bruni. Ce legatura exista intre Robbie Williams si Carla Bruni? Daca exista vreuna…insa adevarul este cu totul si cu totul altul…

Ayda Field a anuntat ca sunt in sfarsit o familie completa dupa nasterea celui de-al patrulea copil al cuplului. Fericitul eveniment a avut loc pe data de 14 februarie, de Ziua Indragostitilor, cel mai frumos cadou pentru cei doi. Robbie Williams si Ayda mai au impreuna trei copii, pe Theodora in varsta de 7 ani, Charlton in varsta de 5 ani si Colette in varsta de 1 an. Acestia isi vor continua viata de familia fericita alaturi de Beau Benedict Enthoven, al doilea lor baiat si al doilea copil nascut cu ajutorul unei mame surogat.

Enthoven, Enthoven…de unde acest nume? S-ar intreba unii. Sa aiba vreo legatura cu Aurelien Enthoven, fiul lui Carla Bruni… Aceasta legatura ar fi una logica insa adevarul ste cu totul si cu totul altul.

Exista totusi o fotografie care dateaza din anul 1995 care il infatiseaza pe cantaretul britanic intepretand melodia Quelqu’un m’a dit in timpul MTV Music Awards insa, pentru a oferi un omagiu unei femei. Insa acest Enthoven nu vine chiar de nicaieri, provine de la un nume de familie. Acest nume de familie provine cel mai probabil de la David Enthoven, precedentul manager al lui Robbie Williams care a fost rapus de cancer in 2016. Interpretul lui Angel isi descria managerul drept mentorul, prietenul si eroul sau. Acum, memoria sa se va pastra vie prin intermediul bebelusului care tocmai s-a nascut. O formidabila dovada de prietenie.

Drept urmare, Robbie Williams este de patru ori tatic. Robbie Willias si Ayda Field nu au dezaluit niciodata ca urmeaza sa astepte cel de-al patrulea copil insa au dat mereu de inteles ca intentioneaza sa isi mareasca familia. Cei doi sunt impreuna inca din 2006 si s-au logodit in 2010. Acum au impreuna patru copii, doi baieti si doua fete. Robbie Williams este pur si simplu topit dupa sotia sa, careia ii face mereu declaratii si ochi dulci, chiar si in public. Cu siguranta a reusit sa isi lase din nou fanii cu gura cascata, cum a facut si cu cel de-al treilea copil, o fetita, nascuta in septembrie 2018.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *