MondenUltimele articole

Roma interzice trăsurile trase de cai de pe străzile sale

Roma interzice trăsurile trase de cai de pe străzile sale, într-un efort de a proteja animalele, după ani de critici asupra exploatării acestui turism.

„Cărucioarele nu vor mai putea circula pe străzi, în trafic … doar în interiorul parcurilor istorice”, a spus primarul Virginia Raggi. Dar, grupurile pentru drepturile animalelor au criticat decizia de a permite turismului să continue în parcuri. Vagoanele, cunoscute sub numele de botticelle, sunt o afacere populară și profitabilă. Unii tour-operatori percep mai mult de 100 EUR (90 GBP) de persoană pentru un tur al capitalei italiene.

„Nu veți mai vedea cai obosiți pe străzile orașului în cele mai fierbinți ore ale lunilor de vară, pentru că am interzis-o în mod expres”, a scris doamna Raggi, primarul din Roma, pe Facebook.

Dar Rinaldo Sidoli, purtător de cuvânt al grupului activist pentru animale și mediu Alleanza Popolare Ecologista, a declarat că regulile nu merg suficient de departe.

„În 2016, Raggi garantase abolirea trăsurilor trase de cai, nu doar trimiterea lor în parcuri, astfel încât acești cai vor fi exploatați în continuare”, a scris el pe Facebook.

Angelo Sed, șeful unei asociații de șoferi de trăsură, a declarat că ar fi o lovitură majoră pentru un afacere, care deja se stinge, din cauza pandemiei coronavirusului. „Turismul în parcuri nu va fi niciodată același lucru cu tipul de afacere pe care îl puteți face în centrul orașului”, a declarat el pentru agenția de știri Reuters.

Related posts
SănătateUltimele articole

Deodorant, alimentatie, haine – greseli de evitat impotriva transpiratiei

Areole, mirosuri neplacute…chiar daca transpiratia este un fenomen cat se poate de normal, nu…
Read more
SănătateUltimele articole

Transplantul mi-a dat opt ani în plus de viață

Când Brian Keeley era în terapie intensivă după ce a suferit un atac de cord brusc, soției sale…
Read more
MondenUltimele articole

Sir Elton John: Turneul din Marea Britanie și Europa a fost amânat pentru 2023

Sir Elton John și-a amânat viitorul turneu din Marea Britanie și Europa 2021 până în 2023, din…
Read more
Newsletter
Become a Trendsetter
Sign up for Davenport’s Daily Digest and get the best of Davenport, tailored for you.