MondenUltimele articole

Sir Elton John: Turneul din Marea Britanie și Europa a fost amânat pentru 2023

Sir Elton John și-a amânat viitorul turneu din Marea Britanie și Europa 2021 până în 2023, din cauza unei accidentări la șold din această vară, când „a căzut ușor”.

Datele turneului Adio Yellow Brick Road vor fi reprogramate, a confirmat joi cântărețul în vârstă de 74 de ani. „Sunt obligat să reprogramez cu mare tristețe și cu inima tristă”, a declarat Sir Elton într-o declarație. El trebuia să evolueze în curând la Manchester, Londra, Leeds, Birmingham, Liverpool, Aberdeen și Glasgow.

Citește și  Cele mai neobsinuite nume date de celebritati copiilor lor

„Durere și disconfort”

„La sfârșitul vacanței de vară am căzut penibil pe o suprafață dură și de atunci am avut dureri și disconfort considerabil în șold”, a explicat el. „În ciuda fizioterapiei intensive și a tratamentului de specialitate, durerea a continuat să se agraveze și duce la dificultăți în mișcare.” El a continuat: „Am fost sfătuit să fac o operație cât mai curând posibil pentru a mă readuce la starea de fitness completă și pentru a mă asigura că nu există complicații pe termen lung.

Citește și  Astăzi este ziua celebrei cryptomonede Bitcoin

Voi întreprinde un program de fizioterapie intensivă care va asigura o recuperare completă și o revenire la mobilitatea completă fără durere”. El va interpreta în continuare un scurt set de cinci melodii la evenimentul Global Citizen din 25 septembrie – deoarece nu vrea să se lase caritate. După eveniment, a confirmat el, va avea apoi o operație și speră să fie apt să reînceape etapa americană a turneului său final din ianuarie 2022, începând de la New Orleans.Deținătorii de bilete pentru spectacolele reprogramate vor primi în scurt timp noi informații despre eveniment.

Citește și  Bono interpretează noua melodie „Let Your Love Be Known” prin intermediul streamingului live

„Știu cât de răbdători au fost fanii mei de când Covidul a oprit turneele de anul trecut și îmi rupe inima să îi pun să  mai aștepte”, a spus el.

La începutul acestei luni, Sir Elton a anunțat că va lansa un nou album în luna octombrie, intitulat The Lockdown Sessions, având colaborări cu Dua Lipa, Nicki Minaj, Stevie Wonder și Stevie Nicks.

Related posts
MondenUltimele articole

Emma Raducanu se alatura casei Dior pentru frumusete si moda

Emma Raducanu, cea mai tânără jucătoare de tenis care a câștigat un titlu de Grand Slam din…
Read more
DeliciiUltimele articole

Un scafandru găsește o sabie a unui cruciat de acum 900 de ani

O sabie despre care se crede că aparținea unui cavaler cruciat în urmă cu aproximativ 900 de ani…
Read more
DeliciiUltimele articole

NASA lansează nave spațiale pe asteroid pentru a se pregăti de potențialul Armaghedon

Chiar dacă amenințarea unui asteroid care distruge planeta nu este pentru mâine, NASA preferă…
Read more
Newsletter
Become a Trendsetter
Sign up for Davenport’s Daily Digest and get the best of Davenport, tailored for you.