24 februarie 2020

”Sonic the Hedgehog” este în a doua săptămână de lider a box office-ului

Adaptarea jocurilor video „Sonic the Hedgehog”, care  a depășit două versiuni noi, a rămas numărul 1 în box office pentru un al doilea weekend, o victorie binevenită pentru Paramount Pictures.

Filmul a adus 26,3 milioane de dolari, conform estimării de duminică a celor de la Comscore Inc. Analistii se asteptau la aproximativ 30 de milioane de dolari.

„Sonic” este o raritate printre filmele bazate pe jocuri video: un câștigător de box-office cu picioare. Este și cel mai mare succes pentru Paramount de la ultimul film „Mission: Impossible” din 2018.

O nouă versiune – „The Call of the Wild”, bazată pe clasicul roman al lui Jack London despre un câine de sanie, a ocupat locul doi. Filmul celor de la 20th Century Studios a beneficiat de vedeta Harrison Ford și de recenzii bune, în general, cu un rating pozitiv de 65% la Rotten Tomatoes, dar în ultimii ani a existat o glumă a filmelor pentru câini. Acest lucru a dus la diminuarea rentabilităților pentru gen, potrivit Box Office Pro. „Call of the Wild” a luat 24,8 milioane USD. Analiștii se așteptaseră la aproximativ 17,5 milioane de dolari.

Noul film de groază despre o păpușă asemănătoare vieții, „Brahms: The Boy 2” de la STX, a ajuns pe locul patru cu 5,9 milioane de dolari. Analistii se asteptau la 6 milioane de dolari. Acesta a fost în cea mai mare parte analizat dur de critici.

Întoarcerea „Păsări de pradă” de la Warner Bros. a ajuns pe locul trei, în timp ce „Bad Boys for Life” de la Sony a ocupat locul cinci.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *