SănătateUltimele articole

Sony oferă primele detalii despre consola PS5

Sony le-a oferit jucătorilor o primă privire asupra designului următoarei console, precum și despre unele dintre titlurile pe care le va juca.

PlayStation 5 are un miez negru înconjurat de borduri albe curbate și o strălucire albastră. Două sequels cu cele mai vândute versiuni PS4 s-au numărat printre anunțurile jocurilor: Spider-Man: Miles Morales și Horizon: Forbidden West.

Mașina Sony se va lansa alături de rivalul Xbox Seria X din Microsoft înainte de sfârșitul anului.

În timp ce există încă o mulțime de întrebări fără răspuns despre consola PS5, și anume prețul și data lansării, cred că Sony a făcut exact ceea ce aveau nevoie pentru acest eveniment”, a comentat Laura Kate Dale, critic de jocuri.

„A arătat o oră de jocuri, amestecând secvențe cu titluri populare și noi francize din cele mai mari studiouri. Oamenii de pe Twitter sunt foarte împărțiți dacă le place sau urăsc aspectul casetei, dar, în general, Sony a petrecut o oră emoționând jucătorii”.

Atât de mulți oameni au remarcat că, consola PS5 arăta ca un „router wi-fi”, că termenul a avut trend pe Twitter, la scurt timp după eveniment.

Citește și  Imunitate, digestie…pentru binele tau consuma alimente fermentate

Mai mult de douăzeci de jocuri noi au fost afișate în total. Alte aspecte importante au inclus o primă privire asupra jocului de curse Grand Turismo 7 al Sony și o scurtă privire asupra jocului de groază zombie al lui Capcom, Resident Evil 8. Nu a fost întotdeauna clar, în timpul evenimentulu,i care titluri au fost exclusiv PS5 și care nu.

PlayStation 5 urmează să apară la vânzare la sfârșitul acestui an, la șapte ani de la PS4.

Pe lângă faptul că este capabil să ofere imagini îmbunătățite, noua mașină are și un hard disk personalizat care va permite reducerea radicală a timpilor de încărcare.

Sony construiește o bibliotecă de titluri de lansare care va fi disponibilă doar pe mașina sa de generație următoare. Acest lucru contrastează cu abordarea Microsoft, care urmează să lanseze inițial noi jocuri pentru prima parte atât în consolele sale actuale, cât și pe cele viitoare.

consola ps5

Sony a ales să transmită un videoclip preînregistrat, mai degrabă decât un  eveniment live din cauza pandemiei coronavirusului.

Videoclipul a fost difuzat la rezoluție 1080p, mult mai mic decât este capabil pe consola PS5.

PS4 a externalizat Xbox One la nivel global cu mai mult de o marjă de 2: 1, deși diferența a fost mult mai strânsă în SUA.

Înainte de evenimentul de joi seară, un insider din industrie a spus că există două lucruri de care era cel mai încântat.

„Primul este noul controler – declanșatorii adaptivi oferă feedback mai profund și mai semnificativ pentru joc”, a explicat Robert Karp, director de dezvoltare la dezvoltatorul Codemasters din Marea Britanie.

„Cealaltă este încărcarea super-rapidă. Pe PS5, așteptarea pentru a intra în acțiune este de domeniul trecutului.”

Related posts
SănătateUltimele articole

Deodorant, alimentatie, haine – greseli de evitat impotriva transpiratiei

Areole, mirosuri neplacute…chiar daca transpiratia este un fenomen cat se poate de normal, nu…
Read more
SănătateUltimele articole

Transplantul mi-a dat opt ani în plus de viață

Când Brian Keeley era în terapie intensivă după ce a suferit un atac de cord brusc, soției sale…
Read more
MondenUltimele articole

Sir Elton John: Turneul din Marea Britanie și Europa a fost amânat pentru 2023

Sir Elton John și-a amânat viitorul turneu din Marea Britanie și Europa 2021 până în 2023, din…
Read more
Newsletter
Become a Trendsetter
Sign up for Davenport’s Daily Digest and get the best of Davenport, tailored for you.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *