Dum. iul. 12th, 2020

Sotia lui Bruce Dickinson a murit la cateva luni de la despartirea de liderul trupei Iron Maiden

fosta sotie a lui Bruce Dickinson

Paddy Bowden, fosta sotie a lui Bruce Dickinson, liderul faimoasei trupe Iron Mainden, a fost gasita fara suflare in casa. Aceasta a decedat luni, 18 mai, in domiciliul conjugal, situat in Londra, in urma unui accident tragic. Cuplul era despartit in mod oficial inca din noiembrie 2019.

O drama teribila. Paddy Bowden, fosta sotie a lui Bruce Dickinson (liderul carismatic a celebrului grup de heavy metal Iron Maiden) a fost gasita decedata in casa.  Cei doi au fost casatoriti din anul 1981. Corpul lipsit de viata al femeii a fost gasit luni dimineata la ora 10 in casa rockerului la Chiswick, un cartier modern din Londra. Conform informatiilor oferite de The Independent, ambulanta a fost chemata la ora 9 :42, ora Angliei insa Paddy Bowden era din pacate deja decedata, medicii au constatat decesul. Daca cauza exacta a decesului inca nu este cunoscuta, sigur este faptul ca aceasta ar fi fost victima unui accident fatal.

Bruce Dickinson si Paddy Bowden si-au spus Da dupa doi ani de relatie, in 1990. Impreuna, cei doi au trei copii, pe Austin in varsta de 29 de ani, pe Griffin in varsta de 27 de ani si Kia in varsta de 28 de ani. Diagnosticat cu cancer la gat in stadiul trei dupa descoperirea a trei tumori situate pe limba in urma cu cinci ani, liderul trupei Iron Maiden s-a putut bucura de sprijinul sotiei sale in aceasta perioada dificila, de-a lungul luptei cu aceasta boala teribila. Cu toate acestea, dupa ce s-a vindecat, rocker-ul a vrut sa profite de viata si s-a despartit de Paddy spre suprinderea tuturor.

In 2018, Bruce a decis sa o paraseasca pe Paddy pentru a putea trai linistit povestea de dragoste cu Liana Dolci, un fan al trupei heavy metal in care activeaza, cu 15 ani mai tanara decat el. Separarea celor doi, dupa numai putin de 29 de ani de casatorie a fost anuntata in mod oficial in noiembrie anul trecut si cuplul era deja atunci in plina perioada de divort. Un divort care se anunta a fi destul de costisitor datorita averii stranse de liderul trupei Iron Maiden, presa evocand cateva zeci de milioane de lire.

Instalat la Paris cu noua sa iubita, Bruce nu era la Londra cand Paddy a fost gasita fara suflare. Insa a lasat un mesaj pe reteaua sa de socializare in care isi exprima regreul profund.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *