11 februarie 2020

Stii cine este Cezar Juratoni de la Survivor?

Printre curajosii de la Survivor 2020 care urmeaza sa plece in jungla dominicana se numara si Cezar Juratoni. Sportivul este determinat sa faca tot ce ii sta in putere pentru a-si invinge oponentii si pentru a duce acasa premiul urias in bani.

In prima jumatate a anului 2020, Kanal D va difuza un reality show intitulat Survivor Romania 2020. Acest reality show are un format similar cunoscutului show, Sunt celebru, scoate-ma de aici!, show care a fost difuzat in urma cu cativa ani pe canalul Pro TV.

Numai putin de noua vedete de la noi din tara au acceptat provocarea de a-si testa limitele si curajul in jungla dominicana, unele din ele avand deja o anumita experienta in ceea ce priveste reality show-urile extreme. Astfel, la Survivor 2020 urmeaza sa participe cantareata Ruby, actorul Augustin Viziru, modelul Bogan Vladau, sportivii Cezar Juratoni si Asiana Peng, cantareata Elena Ionescu, fotbalistul Mihai Onicas, sotia lui Madalin Ionescu, Cristina Siscanu, cantaretul Lino Golden si sotia lui Andrei Duban, Gratiela Teohari Duban.

Cine este insa Cezar Juratoni ? Va spunem noi, este boxeur profesionist. Cezar Juratoni este unul din participantii care au cele mai mari sanse de a castiga marele premiu in primul sezon al reality show-ului Survivor. Cezar Juratoni, multiplu campion la Juniori, Tineret si Seniori, este in prezent boxeur profesionist. In calitatea de boxeur profesionist, Cezar Juratoni a sustinut 12 meciuri, obtinand 11 victorii din care 8 prin knockout. Sportivul este de parere ca rezistenta fizica si inteligenta sunt principalii sai aliati in aceasta competitie care este deosebit de dura de altfel. Cezar a declarat ca este 100% sigur de faptul ca va face fata in aceasta competitie. Asta deoarece punctele sale forte sunt rezistenta, inteligenta si viteza. Reuseste sa se adapteze foarte bine in absolut orice situatie si cea mai mare provocare pentru el va fi lipsa familiei insa va face fara indoiala fata cu brio oricarei provocari.

Cateva cuvinte despre Survivor Romania. Jungla dominicana le va intinde concurentilor numeroase capcane, le va testa limitele si curajul, ii va epuiza si ii va arata in fata milioanelor de telespectatori din intreaga tara. Acestia se vor afla departe de cei dragi si vor fi nevoiti sa supravietuiasca in conditii vitrege. Departe de confort si civilizatie, concurentii vor avea parte de numeroase incercari. La final va exista un singur castigator.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *