MondenUltimele articole

Un motociclist: ”L-am ajutat pe Ibra să ajungă la Sanremo”

Astăzi, Franco, motociclistul care ieri seară i-a dat un ajutor lui Zlatan Ibrahimovic să ajungă la Sanremo a fost în direct la Radio Monte Carlo în cadrul emisiunii „Bonjour Bonjour”, program condus de Monica Sale, Davide Lentini, Stefano Andreoli și Andro Merkù. Iată câteva pasaje ale discursului său: „S-a întâmplat ca ieri să fi fost un trafic infernal și așa că după-amiază am decis să ies cu motorul. Mă întorceam acasă la Borgio Verezzi și, oprit în trafic, văd această dubă neagră cu două persoane la bord și văd că una arăta ca Ibrahimovic. M-am gândit: „Dar acesta este Ibra”.

Șoferul coboară geamul și spune: „Ibra întreabă dacă îl duci la Sanremo”. Da, bineînțeles că îl voi lua, fără probleme. Aveam o cască sub șa, am sunat-o pe soția mea și i-am spus: „Îl duc pe Ibra la Sanremo” și ea nu m-a crezut ”.

O coincidență nebună pentru Franco: „Sunt și un fan milanez”, a recunoscut el înainte de a descrie în detaliu momentele în care Zlatan i-a cerut o : „A vrut să conducă, dar i-am spus„ Nu nu Ibra, conduc eu, eu care sunt un motociclist de duminică, nu luasem niciodată autostrada cu motocicleta și norocul este că am mers la Albenga pentru a intra în autostră spre Sanremo. erau foarte puține mașini și totul a fost un  lucru destul de simplu. Ibra a fost foarte drăguț, este o persoană rafinată. M-a întrebat cum poate să-mi mulțumească, mi-a spus că îmi va trimite un tricou. Nici măcar nu am putut face o fotografie, când am ajuns,  a coborât de pe motoretă și a intrat în Ariston. Soția mea m-a crezut în cele din urmă, căsătoria este sigură „. gazzetta.it

Related posts
SănătateUltimele articole

Deodorant, alimentatie, haine – greseli de evitat impotriva transpiratiei

Areole, mirosuri neplacute…chiar daca transpiratia este un fenomen cat se poate de normal, nu…
Read more
SănătateUltimele articole

Transplantul mi-a dat opt ani în plus de viață

Când Brian Keeley era în terapie intensivă după ce a suferit un atac de cord brusc, soției sale…
Read more
MondenUltimele articole

Sir Elton John: Turneul din Marea Britanie și Europa a fost amânat pentru 2023

Sir Elton John și-a amânat viitorul turneu din Marea Britanie și Europa 2021 până în 2023, din…
Read more
Newsletter
Become a Trendsetter
Sign up for Davenport’s Daily Digest and get the best of Davenport, tailored for you.