Un motociclist: ”L-am ajutat pe Ibra să ajungă la Sanremo”

ibra

Astăzi, Franco, motociclistul care ieri seară i-a dat un ajutor lui Zlatan Ibrahimovic să ajungă la Sanremo a fost în direct la Radio Monte Carlo în cadrul emisiunii „Bonjour Bonjour”, program condus de Monica Sale, Davide Lentini, Stefano Andreoli și Andro Merkù. Iată câteva pasaje ale discursului său: „S-a întâmplat ca ieri să fi fost un trafic infernal și așa că după-amiază am decis să ies cu motorul. Mă întorceam acasă la Borgio Verezzi și, oprit în trafic, văd această dubă neagră cu două persoane la bord și văd că una arăta ca Ibrahimovic. M-am gândit: „Dar acesta este Ibra”.

Șoferul coboară geamul și spune: „Ibra întreabă dacă îl duci la Sanremo”. Da, bineînțeles că îl voi lua, fără probleme. Aveam o cască sub șa, am sunat-o pe soția mea și i-am spus: „Îl duc pe Ibra la Sanremo” și ea nu m-a crezut ”.

O coincidență nebună pentru Franco: „Sunt și un fan milanez”, a recunoscut el înainte de a descrie în detaliu momentele în care Zlatan i-a cerut o : „A vrut să conducă, dar i-am spus„ Nu nu Ibra, conduc eu, eu care sunt un motociclist de duminică, nu luasem niciodată autostrada cu motocicleta și norocul este că am mers la Albenga pentru a intra în autostră spre Sanremo. erau foarte puține mașini și totul a fost un  lucru destul de simplu. Ibra a fost foarte drăguț, este o persoană rafinată. M-a întrebat cum poate să-mi mulțumească, mi-a spus că îmi va trimite un tricou. Nici măcar nu am putut face o fotografie, când am ajuns,  a coborât de pe motoretă și a intrat în Ariston. Soția mea m-a crezut în cele din urmă, căsătoria este sigură „. gazzetta.it