sâm. iul. 11th, 2020

Un tigru de la grădina zoologică din New York a fost testat pozitiv cu coronavirus! Este primul caz de infecție la animale

Un tigru de la Zoo Bronx s-a dovedit pozitiv pentru noul coronavirus, se crede a fi prima infecție cunoscută la un animal din S.U.A. sau un tigru de oriunde, au declarat duminică oficialii federali și grădina zoologică.

Tigrul malaezian în vârstă de 4 ani și alți șase tigri și lei care s-au îmbolnăvit și ei, se crede că au fost infectați de un angajat al grădinii zoologice, a precizat Departamentul de Agricultură al SUA.

Primul animal a început să prezinte simptome pe 27 martie și toți sunt așteptați să se recupereze, a spus grădina zoologică, care a fost închisă publicului începând cu 16 martie.

„Am testat felina din precauție” și ne-am propus să „contribuim la înțelegerea continuă a lumii despre acest nou coronavirus”, a spus dr. Paul Calle, medicul veterinar șef al grădinii zoologice.

Descoperirea ridică noi întrebări cu privire la transmiterea virusului la animale. USDA spune că nu există cazuri cunoscute de virus la animale de companie din SUA.

bloomberg.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *