MondenUltimele articole

Vaccinurile din China Covid-19 au fost aprobate pentru testarea finală în U.A.E.

Un dezvoltator de vaccinuri chinez a obținut aprobarea de reglementare pentru a-și testa mostrele anti-coronavirus în Emiratele Arabe Unite, făcându-l să fie primul care obține lumina verde pentru etapa finală a studiilor umane.

Compania China National Biotec Group Co., cu sediul din Beijing, a primit aprobarea marți pentru a efectua studii de faza III pentru vaccinurile sale împotriva Covid-19 în țara  din Orientului Mijlociu, a declarat compania într-un comunicat postat pe contul său oficial WeChat.

CNBG a declarat că va colabora cu firma de informații artificiale și cloud computing G42 din Abu Dhabi pentru a efectua studiul și producția locală a vaccinului. Nu a dezvăluit detalii precum calendarul sau numărul de persoane pe care intenționează să se înscrie pentru testare.

Programele de vaccinuri în curs de dezvoltare rapidă se mută în stadiul final al testării înainte de a fi aprobate pentru inoculare pentru publicul larg. Companiile farmaceutice de pe întregul glob sunt în cursă pentru a găsi pentru prima dată o lovitură eficientă împotriva noului covid-19, care a infectat peste 9,2 milioane de oameni și a ucis peste 476,000.

Candidații pentru vaccinuri din companii din afara Chinei sunt, de asemenea, direcționați spre studiile de faza III. O mostră dezvoltată de Universitatea din Oxford și AstraZeneca Plc va fi testată în rândul a 2.000 de persoane din Brazilia începând din această lună. Cambridge, cu sediul în Massachusetts, urmează să înceapă să-și testeze mostrele luna viitoare într-o testare de 30.000 de persoane din S.U.A. bloomberg

Related posts
MondenUltimele articole

Emma Raducanu se alatura casei Dior pentru frumusete si moda

Emma Raducanu, cea mai tânără jucătoare de tenis care a câștigat un titlu de Grand Slam din…
Read more
DeliciiUltimele articole

Un scafandru găsește o sabie a unui cruciat de acum 900 de ani

O sabie despre care se crede că aparținea unui cavaler cruciat în urmă cu aproximativ 900 de ani…
Read more
DeliciiUltimele articole

NASA lansează nave spațiale pe asteroid pentru a se pregăti de potențialul Armaghedon

Chiar dacă amenințarea unui asteroid care distruge planeta nu este pentru mâine, NASA preferă…
Read more
Newsletter
Become a Trendsetter
Sign up for Davenport’s Daily Digest and get the best of Davenport, tailored for you.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *