Dum. iul. 12th, 2020

Vanessa Bryant, bulversata de moartea lui Kobe si a fiicei lor Gianna, face primele declaratii de la tragedie

Devastata de disparitia prematura a sotului sau Kobe Bryant si a fiicei lor Gianna, Vanessa Bryant face primele declaratii de la tragedie.

Duminica, 26 ianuarie 2020, Kobe Bryant si fiica sa Gianna in varsta de 13 ani si alte sapte persoane si-au pierdut viata in urma prabusirii elicopterului in care se aflau. Un accident dramatic care a socat si emotionat depotriva mii de oameni din intreaga lume. Emotionata de numeroasele mesaje primite, Vanessa Bryant a gasit puterea de a da declaratii pentru prima data dupa aceasta pierdere tragica. Aceasta a scris pe o retea de socializare ca ea impreuna cu cele trei fiice ale sale ar dori sa multumeasca milioanelor de persoane care au dat dovada de sprijin si de iubire in aceasta perioada oribila.Vanessa le multumeste tuturor pentru mesaje si pentru rugaciuni spunand ca au nevoie de ele in aceasta perioada dificila. Vanessa a mai spus ca este complet devastata de moartea prematura a sotului sau iubit Kobe – un tata formidabil pentru fetele sale – si de moartea minunatei sale Gianna – o fiica iubitoare, atenta, minunata si o sora incredibila pentru Bianka, Natalia si Capri. Vanessa a mai declarat ca este in egala masura devastata si pentru familiile care si-au pierdut fiintele dragi in acea duminica fatidica. Nu sunt suficiente cuvintele pentru a-si exprima durerea. Singurul gand care o consoleaza este acela ca Kobe si Gianna sunt impreuna si ca au stiut cat sunt de iubiti si de apreciati.

Mai emotionata ca niciodata, Vanessa Bryant si-a continuat mesajul spunand ca nu stie ce ii rezerva viata dupa aceasta tragedie si ca ii este imposibil sa isi imagineze viata fara cei doi. Dragostea lor pentru Kobe si pentru Gianna este infinita, incomensurabila. Vanessa si-ar dori sa ii mai poata mangaia macar o data, sa ii sarute si sa ii imbratiseze. Macar o data. Dar se va trezi dimineata cu gandul ca Kobe si Gianna le lumineaza calea si ca oricum ii va avea alaturi de ea pentru totdeauna, in suflet si in inima.

O declaratie de-a dreptul bulversanta, plina de curaj si de speranta. In postarea sa, vaduva lui Kobe Bryant deplange si moartea celorlalte sapte persoane care si-au gasit sfarsitul in urma prabusirii elicopterului duminica, 26 ianuarie. Sotia lui Kobe a tinut sa faca un apel la donatiile prin intermediul Mamba Sports, fundatia cuplului pentru a ajuta celelalte sapte familii afectate de aceasta tragedie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *