Fiica legendei din Columbia, Rene Higuita, pozează goală în timp ce își acoperă modestiile cu mănuși de portar

rene higuita

Pamela Higuita, care este fata fostului portar sud-american, s-a dezbrăcat pentru Marca, într-o ședință foto care a lăsat surprinși mulți fani ai social media.

Fotografia a fost făcută ca răspuns la faptul că tatăl ei a pozat într-un mod similar cu ani în urmă. Se știa că Rene Higuita avea o personalitate extraordinară atât pe teren, cât și în afara acestuia, lucru pe care l-a arătat cu o proprie ședință foto nud. Higuita a ajuns ca super-star cu naționala Columbiei la Cupa Mondială din Italia, în  1990, cu stilul său neortodox.

El va fi amintit cu mult drag pentru „Scorpion Kick”, o execuție care a avut-o în timpul unui amical împotriva Angliei pe stadionul Wembley în 1995. Când Jamie Redknapp a sutat încet spre poartă, în loc să prindă pur și simplu mingea, Rene Higuita a decis să sară în aer, să-și ridice picioarele în spate și să scoată în mod acrobatic. Higuita a avut o lungă carieră de club în America de Sud, dar este cunoscut mai ales pentru cele 68 de selecții pentru Columbia și fiind implicat în echipa care a ajuns în finalele șisprezecimilor ale Cupei Mondiale dinn 1990. sportsin.ro