Alina Eremia a fost operata de urgenta

In timp ce majoritatea artistilor de la noi din tara prefera sa isi ia o vacanta in luna ianuarie, o vacanta binemeritata de altfel, Alina Eremia nu se poate bucura de asa ceva. Motivul ? A ajuns la spital pentru a scapa de o problema destul de grava care ii pune in pericol atat sanatatea cat si cariera muzicala. Cantareata a fost operata de deviatie de sept.

Alina Eremia a fost operata de urgenta. Alina Eremia suferea de ani de zile de deviatie de sept insa, din diferite motive a tot amanat aceasta operatie. Odata cu trecerea anilor insa problema s-a agravat si cantareata avea in ultima perioada grave probleme cu respiratia. Putea respira doar pe o nara si noptile erau deja un veritabil cosmar, nu se mai putea odihni deloc.

Putea adormi doar dupa ce isi administra picaturi de nas, deja devenise dependenta de aceste picaturi de nas. Drept urmare, Alina Eremia si-a facut curaj si a mers la o clinica privata din capitala cu scopul de a scapa definitiv de aceasta problema si de a se opera de aceasta deviatie de sept.

Surse din interiorul clincii private la care a apelat cantareata au declarat ca artista s-a internat in spital cu un caz extrem de grav de deviatie de sept, avand obstructionare nazala si o inflamatie a mucoasei nazale ceea ce necesita de urgenta o interventie chirurgicala, mai ales ca artista abia mai putea respira in ultima perioada. Daca mai amana rezolvarea acestei probleme se putea ajunge la o proasta oxigenare a creierului si a inimii.

Alina Eremia a ales sa mearga la aceasta clinica privata pentru a se opera doar insotita de iubitul sau. Cei doi au zabovit pret de cateva minute in fata clinicii, timp in care probabil iubitul sau a incercat sa o imbarbateze si sa o calmeze si a incercat probabil sa ii spuna numeroasele beneficii ale unei astfel de interventii.

In plus, perioada aleasa pentru acest tip de interventie este mai mult decat perfecta. Asta deoarece, in primul si in primul rand nu este recomandata in perioadele calde si Alina Eremia are destul timp la dispozitie sa se recupereze deoarece luna ianuarie este mai saraca in concerte si evenimente. Ramane insa de vazut daca operatia de deviatie de sept ii va afecta sau nu in vreun fel vocea artistei extrem de indragite de un numar mare de persoane la noi in tara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *