MondenUltimele articole

La Gala MET, Lila Grace Moss își afișează pompa de insulină sub rochia transparentă

Diabetică, fiica lui Kate Moss expusese deja dispozitivul medical în ultima Săptămâna a Modei de la Milano.

Nu este prima dată când o expune publicului. La petrecerea Gala Met 2022, care a avut loc luni, 2 mai, Lila Grace Moss a pășit pe covorul roșu într-o rochie Burberry prin care și-a arătat pompa de insulină. Ea a apărut alături de mama ei, Kate Moss, care a purtat o rochie de la brandul britanic de culoare neagră, cu umerii goi. O ținută pe care a distribuit-o pe contul ei de Instagram.

Citește și  “Dușul intern”- ce presupune această băutură despre care se presupune că poate curăța în mod miraculos intestinele?

Tanara in varsta de 19 ani nu a ascuns niciodata ca are diabet de tip 1. Cu acest dispozitiv medical, fiica lui Jefferson Hack isi poate monitoriza glicemia si astfel evita multe probleme de sanatate.

Nu este prima dată când Lila Grace Moss Hack afișează acest dispozitiv în fața lentilelor. În septembrie anul trecut, în cadrul paradei evenimentului Fendi-Versace din cadrul Săptămânii Modei de la Milano, i-am putut vedea și pompa de insulină, dezvăluită de o ținută care i-a lăsat picioarele goale.

Citește și  Supa phô, bulionul benefic al iernii

În America, 1,5 milioane de oameni suferă de această boală. Cu inițiativa ei, Lila Grace Moss Hack a apărut ca o adevărată eroină pentru unii utilizatori de internet. „Vă mulțumesc că reprezentați comunitatea de tip 1”, a scris în comentariul imaginii postate pe Instagram, în timp ce alții o numesc „o inspirație pentru toate fetele, dar mai ales pentru cele care trăiesc cu tipul 1”.

Citește și  Facebook a eliminat un bug care interpreta greșit spamurile

Alții au comentat, de asemenea, „Am și eu o pompă de insulină!! Vă mulțumim că ați dat un exemplu pentru alte tipuri 1” sau „În calitate de mamă a unui copil de 6 ani care are această boală, VA MULȚUMESC că nu v-ați acoperit pompa de insulină. Copiii trebuie să vadă asta”.

Despre autor

Related posts
DeliciiUltimele articole

De ce putem vedea Luna la lumina zilei?

Este posibil să ceri să îți aducă cineva Luna de pe cer ziua? Trebuie doar să te uiți la ea…
Read more
DeliciiUltimele articole

Romania Sotheby’s International Realty anunță vânzarea unui ansamblu de case tradiționale langă Viscri, la prețul de 495.000 €

Romania Sotheby’s International Realty anunță o nouă oportunitate excepțională pentru…
Read more
DeliciiUltimele articole

APEX SPEED FEST: Festivalul de motorsport care aduce adrenalină și pasiune în inima Bucureștiului!

Pe 2-3 septembrie, Piața Constituției va deveni scena unui festival de motorsport de excepție.
Read more
Newsletter
Become a Trendsetter
Sign up for Davenport’s Daily Digest and get the best of Davenport, tailored for you.