Campionatul Mondial Franta 2018- unde sunt azi, dupa 2 ani, cativa din cei 23 de albastri

La doi ani dupa cele mai frumoase performante din Rusia, jucatorii echipei Frantei au cunoscut traiectorii diferite, opuse chiar.

Capitanul Hugo Lloris nu a stat deloc deoparte de doi ani incoace. In anul 2019 a ajuns  in finala Ligii Campionilor cu clubul sau din Tottenham. Dar si-a asigurat si statutul sau de jucator numarul unu al albastrilor. Victima a unei accidentari destul de grave in acest sezon, intr-o echipa in dificultate, performantele sale sunt stabile.

Inca in lumina reflectoarelor, Rafael Varane a stiut cum sa isi continue ascensiunea, fiind un jucator foarte bun la Real Madrid. A devenit cea mai buna busola pentru apararea lui Merengue si a Frantei. Este pe cale sa ajunga in Liga sub indrumarea lui Zidane cu un statut de atacant de top mondial. Un loc de elita deci pe care il imparte cu Kylian Mbappé.

Mbappé ramane cel mai scump jucator de pe planeta, in anul 2018, fiind o adevarata revelatie pentru Albastri la campionat. A demonstrat alaturi de Monaco si PSG ca este pur si simplu exceptional si doi ani mai tarziu, cu siguranta ca niciun club nu l-ar refuza.

Blaise Matuidi este in continuare un jucator foarte bun si solid. Jucatorul de la Juventus a jucat cu siguranta doar « 31 » de meciuri dar concurenta este foarte mare. Este garantia unui meci curat, de disciplina tactica si de stabilitate emotionla pe teren.

Steve Mandanda tine mereu golurile de la OM cu regularitate si seriozitate. Este cel mai bun soldat in albastru atunci cand este cazul.

Cum ramane cu Paul Pogba ? Talentul sau este unul imens, leadershipul sau este afirmat, dar a evoluat intr-un club si o echipa destul de instabila. Sezonul sau 2019-2020 a fost insa destul de perturbat din cauza numeroaselor accidentari ale sale.

Benjamin Pavard a fost o supriza foarte frumoasa din lista celor 23 in anul 2018 si care a confirmat toate asteptarile. A trecut in acest sezon la Bayern si este printre cei mai buni in institutia bavareza.

Atat in echipa Frantei, cat si la Bayern il regasim si pe Lucas Hernandez. Accidentarile sale nu i-au permis insa sa joace multe meciuri, dar totusi ramane o valoare sigura pentru bavarezi.

Un alt jucator care si-a confirmat talentul este Nabil Fakir. Cu 7 goluri si cu 5 pase decisive cu siguranta ca va ajunge la un club foarte bun.

Griezmann, cel mai bun dintre Albastri este mereu pe val in echipa din Franta, mai putin la Barcelona.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *