sâm. iul. 11th, 2020

Katy Perry insarcinata, un indiciu cu privire la numele viitorului bebelus

Conform informatiilor oferite de Daily Mail, Katy Perry intentioneaza sa isi numeasca bebelusul dupa bunica sa defuncta, sub forma unui omagiu.

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul ca artista Katy Perry este insarcinata cu primul sau copil. Impreuna cu logodnicul sau, actorul Orlando Bloom, Katy se pregateste pentru cel mai important eveniment din viata sa, acela de a da viata pentru prima data. Artista a dat vestea cea mare prin intermediul unui cantec. Astfel, in noul sau clip, intitulat Never Worn White, artista in varsta de 35 de ani apare cu o burtica destul de proeminenta. De atunci, pe retelele sociale, artista posteaza tot felul de informatii si noutati cu privire la sarcina pentru fanii sai. Recent, artista a postat un mesaj prin care ne lasa sa intelegem ca va avea o fetita : Fetele conduc lumea.

Pe masura ce momentul nasterii se apropie cu pasi repezi, Orlando Bloom si Katy Perry trebuie sa faca mai multe pregatiri printre care se numara alegerea unui prenume. Daca este sa dam crezare informatiilor oferite de Daily Mail, numele bebelusului ar fi un omagiu adus bunicii paterne a lui Katy, decedata pe data de 9 martie, la scurt timp de la anuntarea oficiala a sarcinii. Bunica lui Katy se numea Ann Pearl Hudson, Katy dorind sa isi numasca bebelusul fie Ann, fie Pearl, fie Hudson. Bunica a contribuit enorm la succesul de care se bucura Katy Perry azi, a contribuit la dezvoltarea personalitatii sale. Katy este convinsa de faptul ca nu este deloc o intamplare faptul ca un suflet se inalta la cer si altul soseste pe pamant. Desi i-ar fi placut enorm ca bunica sa sa isi cunoasca stranepoata.

Orlando Bloom si Katy Perry au fost nevoiti sa isi amane nunta. Pe langa evenimentul fericit, al nasterii bebelusului, cei doi mai aveau un eveniment important in agenda, nunta. Uniunea dintre Katy Perry si Orlando Bloom trebuia sa aiba loc in Japonia. Insa, din cauza pandemiei cu coronavirus nunta a trebuit sa fie amanata. Cei doi aveau in jur de 150 de invitati la nunta. Erau extrem de incantati de faptul ca totul era aproape gata, mai aveau cateva detalii de pus la punct, insa acum sunt nevoiti sa puna totul pe pauza din cauza pandemiei cu coronavirus. Dupa ce se incheie aceasta perioada dificila cei doi vor putea stabili o alta data pentru casatorie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *