Sarah Harding, fosta membra Girls Aloud este pe moarte

sarah harding

Pe data de 13 martie, Sarah Harding a dezvaluit in mod oficial ca sufera de un cancer extrem de agresiv. Sufera de cancer mamar. Cantareata a declarat ca se teme ca nu va mai prinde inca un Craciun, ca zilele sale sunt numarate. O tragedie care o determina sa profite din plin de timpul care i-a ramas.

O veste teribila. Sarah Harding a anuntat ca sufera de un cancer agresiv. Bolnava de cateva luni deja, cantareata a dezvaluit pentru editia britanica Popstars ca boala s-a agravat, cancerul s-a extins la coloana vertebrala. A urmat un tratament pe baza de chimioterapie si radioterapie insa starea sa nu s-a imbunatatit. Sarah a declarat ca momentan se afla intr-un stadiu in care nu stie cat timp mai are de trait. In decembrie anul trecut medicul i-a spus ca urmatorul Craciun va fi cel mai probabil ultimul. Insa, nici nu vrea sa stie un pronostic exact, vrea sa profite din plin de timpul ramas.

Sarah Harding pare resemnata, stie ca nu mai are nicio sansa sa invinga cancerul. La 39 de ani, singurul lucru pe care si-l mai doreste este sa profite de clipa prezenta, sa isi petreaca timpul cu apropiatii sai pentru a nu regreta nimic. Incerc sa traiesc si sa profit de fiecare secunda din viata. Beau un pahar cu vin sau chiar doua deoarece acest lucru ma ajuta sa ma relaxez. Stiu ca unele persoane cred ca aceasta nu este o idee buna insa vreau sa incerc sa ma distrez. Dupa parerea sa, cazul sau nu ar fi fost atat de grav daca s-ar fi dus la medic la timp. Este de parere ca aceasta criza sanitara provocata de coronavirus i-a oferit o scuza pentru a amana momentul fatidic al diagnosticului.

Da, a fost o perioada de izolare. Da, a fost o pandemie dar din pacate m-am folsoit de aceasta scuza pentru a amana sa fac fata unei vesti teribile. A decis sa vorbeasca pentru a-i determina pe altii sa mearga la medic imediat ce simt ceva in neregula cu starea lor de sanatte.

Avand doar cateva lni de trait, cantareata refuza sa mai faca radioterapie deoarece nu vrea sa isi piarda suvitele blonde. Isi doreste sa fie cat mai lipsita de durere in ultimele luni de viata. Actualmente, cantareata analizeaza optiunile cu privire la tratamentul necesar pentru a doua tumoare care a aparut la coloana si ar fi putut ajunge pana la creier…