MondenUltimele articole

Echipa Sports Festival lansează un proiect național: Urban Playfield, un tur în 10 orașe dedicat jocului și sportului de masă

Urban Playfield, festivalul sporturilor luate în joacă pentru cei mici și cei mari, pornește în turneu și readuce joaca și mișcarea în mijlocul orașelor din România. Inițiat la Cluj-Napoca, de către echipa Sports Festival și Transylvania Open, proiectul Urban Playfield este realizat în parteneriat cu Raiffeisen Bank România și va avea acum o formă extinsă național – un eveniment itinerant care unește prin joacă 10 orașe din țară.  Fiecărui oraș-gazdă îi va fi dedicat un weekend cu o varietate de activități sportive și divertisment pentru toți participanții, indiferent de vârstă.

Călătoria Urban Playfield va începe la Alba Iulia, în minunata cetate Alba Carolina. Aici, în weekendul 18-19 mai, comunitatea locală este invitată să dea startul la mișcare. Turneul va continua la Cluj-Napoca, în weekendul 25-26 mai și la Brașov, în 1-2 iunie. Organizatorii vor anunța ulterior viitoarele orașe în care va ajunge Urban Playfield.

Mirel Alexa, organizator Urban Playfield: ”Urban Playfield este un eveniment tânăr, fresh, plin de energie, prin care promovăm dreptul nescris la joacă. Indiferent că ești mic sau mare, vrem să te ajutăm să redescoperi libertatea mișcării și a jocului, de care ne putem bucura alături de cei dragi oriunde. Poate să fie în spatele blocului sau în centrul orașului. Oferim oamenilor șansa să participe la activitățile clasice și să aibă un weekend plin de distracție și mișcare, să se conecteze cu prietenii sau cu familia și să realizeze, în același timp, că în orașul lor există locuri perfecte pentru astfel de activități. Am început acest eveniment în Cluj-Napoca, iar acum ducem misiunea noastră în țară, în cât mai multe comunități pe care le așteptăm la joacă.”

Citește și  Minus Farm, insecte comestibile pentru hrană durabilă

MISIUNEA URBAN PLAYFIELD 

  • Promovarea dreptului la joacă:Urban Playfield promovează ideea că joaca este un drept universal, indiferent de vârstă sau condiție socială și încurajează pe toată lumea să redescopere plăcerea mișcării și a sportului într-un cadru distractiv și relaxant.
  • Promovarea sportului ca joacă:Sportul nu trebuie să fie doar o activitate fizică, ci și o sursă de bucurie, energie și conexiune între oameni.
  • Transformarea spațiilor urbane:Urban Playfield transformă spațiile din orașe, aflate la îndemâna oricui, în adevărate zone de joacă, unde fiecare poate să se distreze prin sport. Demonstrează comunităților locale că sportul și joaca pot fi integrate în viața de zi cu zi, chiar și în mijlocul agitației urbane.
Citește și  Cine sunt membrii familiei Targaryen, în noul „Game of Thrones”?

START LA JOACĂ! CE ADUCE URBAN PLAYFIELD ÎN INIMA ORAȘELOR

În cadrul Urban Playfield, participanții vor avea acces la o varietate largă de sporturi și activități care implică mișcarea: volei, tenis, baschet, escaladă, biliard cu piciorul, badminton, roundnet, șah, fotbal, tenis de masă, cornhole și alte surprize pline de energie.

În fiecare zi a evenimentului, participanții vor avea ocazia să se bucure de activități și evenimente speciale, după un program general care va include, în funcție de locație, programe și jocuri specifice și/sau invitați speciali.

Citește și  Se lanseaza prima platforma online pentru patiserii si cofetarii

Program general Urban Playfield 2024:

  • 10:00: Deschiderea oficială a evenimentului;

Pe parcursul zilei te poti bucura de următoarele activități: invițații la joacă, demonstrații sportive prezentate de cluburi locale, concursuri cu premii, clase de dansuri moderne, majorete și zumba, activități pentru copii și alte suprize

  • Publicul va avea la dispoziție truckuri cu mâncare și băuturi locale, precum și zone de relaxare;
  • 21:00: Închiderea oficială a programului zilei.

Urban Playfield va fi și o ocazie pentru cluburile sportive din orașe de a-și prezenta performanțele și sportivii, iar pentru comunitate, de a le cunoaște. Evenimentul se va desfășura, în fiecare oraș din cele zece, între orele 10.00-21.00, iar accesul va fi gratuit.

#hailajoaca #iajoacainserios #urbanplayfield

urbanplayfield.ro

Despre autor

Related posts
DeliciiUltimele articole

Idei de rețete pentru a face pe toată lumea să iubească varza de Bruxelles

Varza de Bruxelles este departe de a fi preferata tinerilor și a bătrânilor deopotrivă. Cu toate…
Read more
SănătateUltimele articole

Cum poti regla in mod natural nivelul de zahar din sange? Top 3 cele mai bune alimente pentru a echilibra zaharul din sange fara medicamente

Pentru persoanele cu prediabet, diabet sau alte afectiuni care afecteaza nivelul de zahar din sange…
Read more
SănătateUltimele articole

7 solutii eficiente pentru a stopa pofta de zahar

Este zaharul un aliment care creeaza dependenta? Pentru comunitatea stiintifica, aceasta este o…
Read more
Newsletter
Become a Trendsetter
Sign up for Davenport’s Daily Digest and get the best of Davenport, tailored for you.