Tot ce trebuie sa stii despre nasterea celui de-al doilea copil al lui Meghan Markle

Data nasterii, locul, acasa sau la spital…prenumele viitorului bebelus, sexul acestuia…iata toate informatiile cu privire la cel de-al doilea copil al ducelui si ducesei de Sussex.

Cuplul a anuntat fericita veste pe data de 14 februarie si a publicat o poza alb-negru in care burtica este deja vizibila. Aceasta poza a fost facuta de la distanta cu un iPad de catre prietenul lor Misan Harriman. Data nasterii este actualmente necunoscuta insa circula deja cateva zvonuri in legatura cu prenumele noului-nascut, locul nasterii si cetatenia acestuia.

Anuntul sarcinii

Cuplul a anuntat vestea cu ocazia Zilei Indragostitilor. Au spus in mesajul postat ca pot confirma faptul ca Archie va fi frate mai mare. Ducii de Sussex sunt nebuni de fericire, radiaza.

Sexul bebelusului

Intr-un interviu acordat lui Oprah Winfrey, difuzat duminica 7 martie pe CBS, pritnul Harry a confirmat ca asteapta o fetita. a avea un baiat si o fata, ce iti poti dori mai mult? Archie Harrison va implini varsta de 2 ani pe data de 6 mai. Ducii de Sussex au lasat in egala masura sa se inteleaga ca nu isi mai doresc un al treilea copil.

Data nasterii

Nu stim inca in mod oficial in ce stadiu al sarcinii se afla sarcinina fostei actritei. Insa experta din cadrul casei regale Camilla Tominey, citata de catre Express UK a dat o serie de de previziuni cu privire la data nasterii bebelusului. Conform acesteia, Meghan Markle ar fi insarcinata in cinci luni. Partenera printului Harry ar trebui sa nasca spre sfarsitul primaverii sau undeva la inceputul verii. O sosire care ar trebui sa coincida cu centenarul printului Philip, care urmeaza sa implineasca venerabila varsta de 100 de ani. O luna in cursul careia familia regala britanica va sarbatori o multime de evenimente importante.

Locul nasterii

Ducele si ducesa de Sussex nu au comunicat inca detalii oficiale cu detaliile oficiale la locul nasterii al celui de-al doilea copil. Cu toate acestea, tinand cont de faptul ca detaliile cu privire la nasterea lui Archie, probabil nici despre aceasta nastere nu se va vorbi foarte multe. Vom afla probabil mai tarziu detalii cu privire la aceasta nastere. Primul copil al cuplului, Archie, s-a nascut pe data de 6 mai 2019 la spitalul Portland din Londra. Adica un loc diferit fata de locurile in care au nascut printesa Anne, Kate Middleton si printesa Diana care au ales sa nasca in aripa Lindo de la St.Mary’s Hospital din Londra.