Un proiect a fost inițiat de Metro și industria HoReCa, menit să aducă un gust aparte în farfuriile clienților, cu rețete mai neobișnuite și mai tentante decât micul și grătarul românesc.
Restaurantul Sabor a fost gazda unui bucătar renumit în domeniul HoReCa, chef Dexter, care ne-a prezentat un ”Signiture dish” axat în special pe carnea de vițel, gătită în sânge, un preparat nu prea obișnuit pentru români, dar foarte delicios. Mușchiul de vită a fost preparat rapid, 5-6 minute, pentru ca savoarea din interior a cărnii crude să prindă arome. Chef Dexter, sau Bogdan Alexandrescu, a preparat live pentru un public curios de arta culinară. Normal, mușchiul de vită a avut ca și garnitură un tort de cartofi și brânză, garnisit cu hribi și trufe, o adevărată artă gastronomică.
O seară cu adevărat plăcută și relaxantă, proiectul Metro și industria HoReCa a ales Aradul, printre cele 11 orașe, ”În luna noiembrie, facem un pas în plus pentru susținerea industriei HoReCa. METRO aduce în restaurantele clienților noștri o experiență culinară deosebită: preparate speciale, create de chefi renumiți din România. Fiecare Chef invitat a conceput un Signature Dish exclusiv pentru meniurile locațiilor selectate, un preparat menit să atragă clienți dornici de experiențe noi și memorabile. Acest dish unic aduce o notă de originalitate meniurilor și transformă fiecare masă într-o poveste de împărtășit” a comunicat Metro.