TOP : Cele mai bune supe de primăvară
Cum ar fi să profiți de sosirea primăverii pentru a găti câteva supe gustoase și hrănitoare, pentru a te bucura de gustul legumelor în cea mai bună formă a lor? Morcovi, sfeclă roșie, avocado, praz… chiar ai de unde alege pentru preparate sănătoase și extrem de delicioase!
Supă de morcovi și sfeclă roșie
Ce poate fi mai bun decât morcovii și sfecla roșie în același bol? Prepară cu drag această supă delicioasă și reconfortantă pentru a satisface întreaga familie. Adaugă o bucățică de ghimbir la amestec pentru un plus de aromă și un gust proaspăt, unic. De asemenea, poți profita de ocazie pentru a pune în valoare ierburile aromatice, decorând supa cu câteva frunze de busuioc.
Supă de vârfuri de morcov și morcovi glazurată cu chimen
Da, ai auzit bine, se pot folosi vârfurile de morcov pentru a face o supă neobișnuită. Pentru a le păstra culoarea frumoasă, verde, poți blanșa vârfurile chiar înainte de a le adăuga în supă. În acest fel, supa va rămâne de un verde strălucitor! Morcovii, între timp, sunt glazurați cu chimen și folosiți ca garnitură în castron. Un deliciu pur care maximizează produsul și evită risipa!
Supă cremă de praz cu vin alb
Această supă este atât de simplă, dar atât de gustoasă! De fapt, are de toate! Mai întâi se înăbușă prazul și usturoiul în untul topit, apoi se degresează cu ½ cană de vin alb. Apoi se amestecă cartofii cu supa pentru a da supei o consistență bună. Se pasează până devine omogenă și cremoasă, apoi se adaugă câteva crutoane și tulpini de ceapă de primăvară.
Supă rece cu avocado și creveți
După cum știm cu toții, primăvara poate aduce câteva zile foarte fierbinți. Intră direct în vară cu această supă rece de avocado, acoperită cu castraveți tăiați cubulețe și creveți. Colorată, gustoasă și nutritivă, această supă rece are tot ce trebuie! În plus, durează doar 15 minute să o prepari. O altă atracție care nu va trece neobservată atunci când îți vei alege meniul!
Supă cremă vegană de ceapă
Iată o rețetă de supă cremă de ceapă 100% vegană și vei vedea că nu este dificil să elimini toate produsele de origine animală dintr-o supă, gândește-te doar la câteva alternative! Cum ar fi folosirea uleiului de măsline în loc de unt pentru a prăji ceapa, și a supei de legume în loc de cel de pui ca bază a amestecului. Apoi adaugă mult piper, flori de usturoi pasate, suc de lămâie și frunze de salvie pentru a da savoare supei!