MondenUltimele articole

În mijlocul unui concert, Adele dezvăluie că a mers la terapie „de cinci ori pe zi” în timpul divorțului ei

În timpul unui concert la Las Vegas, vineri, 9 decembrie, interpreta melodiei Someone Like You și-a permis să se încreadă în psihoterapie.

O mărturisire în fața a 4000 de oameni: vineri, 9 decembrie, pe scena Colosseum-ului hotelului Caesars Palace din Las Vegas, Adele și-a lăsat câteva minute deoparte șapca de cântăreață pentru a vorbi despre sănătatea mintală și a dezvălui publicului conținutul sesiunilor ei pe canapea. Foarte aplaudată, intervenția sa a fost filmată și distribuită pe rețelele de socializare, înainte de a fi transmisă de mass-media de limbă engleză.

„În momentul divorțului meu (cu omul de afaceri Simon Konecki, cu care are un băiețel pe nume Angelo Adkins), făceam, bineînțeles, cinci ședințe psihice pe zi!”, a început ea prin a declara, cu o ușoară ironie.

Citește și  Antarctica obișnuia să aibă o pădure tropicală!

De obicei discretă cu privire la viața ei privată, cântăreața și-a depășit jena în acea seară. Ea dezvăluie în special că a simțit recent nevoia să reia terapia, acolo unde o lăsase cu câțiva ani în urmă. „Astăzi, o fac pentru a mă asigura că mă pot autodepăși în fiecare săptămână și că pot să vă dau totul”, și-a asigurat Adele fanii.

În fața unui public entuziast, cântăreața a dezvăluit apoi o privire de ansamblu asupra psihoterapiei sale. „Săptămâna aceasta, sesiunea mea a fost foarte interesantă, s-a învârtit în jurul concertelor mele. Îmi place să fac muzică, dar există ceva în spectacolele live care mă îngrozește și mă umple de frică, a spus ea cu lacrimi în ochi. De aceea nu sunt un fan al turneelor ​​mari”.

Citește și  Un scafandru găsește o sabie a unui cruciat de acum 900 de ani

La începutul anului, cântăreața și-a surprins într-adevăr fanii hotărând să-și amâne concertele din Las Vegas, cu doar 24 de ore înainte de începerea spectacolului, pentru că „pur și simplu nu era un suflet acolo- înăuntru”, le-a explicat ea colegilor de la Elle USA. . O decizie care „a fost de departe cel mai prost moment al carierei”, dar care și „a făcut să crească încrederea în ea pentru că a fost un lucru foarte curajos de făcut”. „Nu cred că mulți oameni ar fi făcut ceea ce am făcut eu”, a adăugat ea, spunând că este „foarte mândră de ea pentru că și-a îndeplinit nevoile artistice”.

Citește și  Grătar fără carne- legume și fructe sănătoase pe care le poți folosi

De la acest eveniment, Adele a revenit pe scenă, mai încrezătoare ca niciodată și a semnat vineri, 9 decembrie, a șaptea ei întâlnire la Caesars Palace. „Vreau să spun povestea de la începutul carierei mele până astăzi”, a spus ea despre noul ei spectacol pentru Elle USA. Înainte de a încheia: „Totul ține de muzică și este cu adevărat nostalgic. Va fi cu adevărat frumos.”

Despre autor

Related posts
DeliciiUltimele articole

De ce putem vedea Luna la lumina zilei?

Este posibil să ceri să îți aducă cineva Luna de pe cer ziua? Trebuie doar să te uiți la ea…
Read more
DeliciiUltimele articole

Romania Sotheby’s International Realty anunță vânzarea unui ansamblu de case tradiționale langă Viscri, la prețul de 495.000 €

Romania Sotheby’s International Realty anunță o nouă oportunitate excepțională pentru…
Read more
DeliciiUltimele articole

APEX SPEED FEST: Festivalul de motorsport care aduce adrenalină și pasiune în inima Bucureștiului!

Pe 2-3 septembrie, Piața Constituției va deveni scena unui festival de motorsport de excepție.
Read more
Newsletter
Become a Trendsetter
Sign up for Davenport’s Daily Digest and get the best of Davenport, tailored for you.