MondenUltimele articole

În mijlocul unui concert, Adele dezvăluie că a mers la terapie „de cinci ori pe zi” în timpul divorțului ei

În timpul unui concert la Las Vegas, vineri, 9 decembrie, interpreta melodiei Someone Like You și-a permis să se încreadă în psihoterapie.

O mărturisire în fața a 4000 de oameni: vineri, 9 decembrie, pe scena Colosseum-ului hotelului Caesars Palace din Las Vegas, Adele și-a lăsat câteva minute deoparte șapca de cântăreață pentru a vorbi despre sănătatea mintală și a dezvălui publicului conținutul sesiunilor ei pe canapea. Foarte aplaudată, intervenția sa a fost filmată și distribuită pe rețelele de socializare, înainte de a fi transmisă de mass-media de limbă engleză.

„În momentul divorțului meu (cu omul de afaceri Simon Konecki, cu care are un băiețel pe nume Angelo Adkins), făceam, bineînțeles, cinci ședințe psihice pe zi!”, a început ea prin a declara, cu o ușoară ironie.

Citește și  Bernie Sanders strânge 1,8 milioane de dolari cu o fotografie celebră

De obicei discretă cu privire la viața ei privată, cântăreața și-a depășit jena în acea seară. Ea dezvăluie în special că a simțit recent nevoia să reia terapia, acolo unde o lăsase cu câțiva ani în urmă. „Astăzi, o fac pentru a mă asigura că mă pot autodepăși în fiecare săptămână și că pot să vă dau totul”, și-a asigurat Adele fanii.

În fața unui public entuziast, cântăreața a dezvăluit apoi o privire de ansamblu asupra psihoterapiei sale. „Săptămâna aceasta, sesiunea mea a fost foarte interesantă, s-a învârtit în jurul concertelor mele. Îmi place să fac muzică, dar există ceva în spectacolele live care mă îngrozește și mă umple de frică, a spus ea cu lacrimi în ochi. De aceea nu sunt un fan al turneelor ​​mari”.

Citește și  Cel mai bun portofel pentru barbati

La începutul anului, cântăreața și-a surprins într-adevăr fanii hotărând să-și amâne concertele din Las Vegas, cu doar 24 de ore înainte de începerea spectacolului, pentru că „pur și simplu nu era un suflet acolo- înăuntru”, le-a explicat ea colegilor de la Elle USA. . O decizie care „a fost de departe cel mai prost moment al carierei”, dar care și „a făcut să crească încrederea în ea pentru că a fost un lucru foarte curajos de făcut”. „Nu cred că mulți oameni ar fi făcut ceea ce am făcut eu”, a adăugat ea, spunând că este „foarte mândră de ea pentru că și-a îndeplinit nevoile artistice”.

Citește și  „M-am dus la servici cu autobuzul și am venit acasă cu un Bugatti” povestește însoțitoarea lui Cristiano Ronaldo în documentarul „Eu, Georgina”

De la acest eveniment, Adele a revenit pe scenă, mai încrezătoare ca niciodată și a semnat vineri, 9 decembrie, a șaptea ei întâlnire la Caesars Palace. „Vreau să spun povestea de la începutul carierei mele până astăzi”, a spus ea despre noul ei spectacol pentru Elle USA. Înainte de a încheia: „Totul ține de muzică și este cu adevărat nostalgic. Va fi cu adevărat frumos.”

Despre autor

Related posts
DeliciiUltimele articole

Idei de rețete pentru a face pe toată lumea să iubească varza de Bruxelles

Varza de Bruxelles este departe de a fi preferata tinerilor și a bătrânilor deopotrivă. Cu toate…
Read more
SănătateUltimele articole

Cum poti regla in mod natural nivelul de zahar din sange? Top 3 cele mai bune alimente pentru a echilibra zaharul din sange fara medicamente

Pentru persoanele cu prediabet, diabet sau alte afectiuni care afecteaza nivelul de zahar din sange…
Read more
SănătateUltimele articole

7 solutii eficiente pentru a stopa pofta de zahar

Este zaharul un aliment care creeaza dependenta? Pentru comunitatea stiintifica, aceasta este o…
Read more
Newsletter
Become a Trendsetter
Sign up for Davenport’s Daily Digest and get the best of Davenport, tailored for you.