MondenUltimele articole

Johnny Depp, sfârșitul unui mit?

O concediere de la studiourile Warner Bros, un faliment financiar anunțat la Hollywood, un divorț infernal cu Amber Heard, o sănătate mai modestă … Ar trebui să tragem un semnal de alarmă?

A fost o vreme când Johnny Depp și-a urmărit soarta ca un cal sălbatic. În 2020, este clar că se târăște ca un măgar. De mai bine de douăzeci de ani, viața i-a dat filme, femei și legendarul său sacou de piele. De câțiva ani, soarta parcă i-ar fi luat totul înapoi.

Deja în iunie 2016, a fost forțat să se despartă de anumite capodopere din colecția sa personală – inclusiv nouă picturi de Jean-Michel Basquiat – pentru a anticipa divorțul său foarte scump de Amber Heard. O lună mai târziu, palatul său din Veneția, Dona Sangiantoffetti, se vindea cu 10,8 milioane de dolari. În august 2016, toporul a căzut, iar Johnny Depp a fost de acord să plătească 7 milioane de dolari în schimbul retragerii plângerii Amber Heard pentru violență domestică. Un acord amiabil care pune capăt unei căsătorii de mai puțin de un an și jumătate și care scufundă piratul din Caraibe în abisul sărăciei financiare.
Supraviețuind discret în umbra poliției de modă, el s-a arătat recent în ospiciuri mai bune – într-un smoching la o gală de la Monte-Carlo din septembrie trecut, într-un costum albastru, la ultimul Festival de Film de la San Sebastian – atunci când nu se întoarce la elementele sale de bază dodgy la Festivalul Glastonbury, Johnny Depp are 54 de ani.
Adevărul este că începe să devină scump la Hollywood. Printre ultimele sale filme, majoritatea sunt eșecuri comerciale (Lone Ranger, Charlie Mortdecai, Alice din cealaltă parte a geamului …). Pentru ultimele sale roluri, majoritatea se adresează copiilor. El joacă rolul lupului (animalul) în Walk in the Woods (Musical) al lui Rob Marshall în 2015. Este, de asemenea, piratul mai puțin înspăimântător al lui Disney. În Fantastic Beasts, derivat din saga Harry Potter, a cărui primă parte a fost lansată în 2016, el este cel mai periculos mag întunecat din toate timpurile. Singurul rol care i-ar fi putut ține capul puțin deasupra apei, dacă eșecurile sale legale nu l-ar fi prins rău. Într-adevăr, el tocmai a pierdut procesul de calomnie împotriva cotidianului britanic The Sun – care îl calificase în coloanele sale drept „femeia lovitoare”. Decizie care a motivat studioul Warner Bros să îl elimine din următoarele filme din franciză. Dacă intenționează să facă apel, nu sunt sigur că producătorii de la Hollywood îl vor mai suna în curând.

Despre autor

Related posts
SănătateUltimele articole

Care sunt beneficiile unui suc smoothie?

Beneficiile unui suc smoothie pentru sănătate și starea ta de bine sunt incontestabile. Grație…
Read more
DeliciiUltimele articole

Primele staruri ale muzicii, confirmate la Brașov Jazz & Blues Festival 2024

Brașov Jazz & Blues Festival, unul dintre marile festivaluri urbane de gen din România, revine…
Read more
SănătateUltimele articole

Dieta japoneză sau secretele postului în stil japonez

În bestsellerul său „Arta japoneză a postului”, Dr. Nagumo promite pierderea în…
Read more
Newsletter
Become a Trendsetter
Sign up for Davenport’s Daily Digest and get the best of Davenport, tailored for you.